Zapraszam dzisiaj na przepis, który tak naprawdę powinien pojawić się dopiero w listopadzie przy okazji Św. Marcina i święta gęsiny, ale dzisiaj wychodzi 2 numer Magazynu "Maszkety" wydawanego przez śląską blogosferę, w którym to m.in został poświęcony rozdział gęsinie i wróżbom. Na potrzeby tego działu przygotowałam 3 przepisy z gęsią w tym poniższy tatar. Mam nadzieję, że zainteresuje to was do eksperymentowania z gęsiną, do jej smakowania nie tylko od święta a także do lektury naszego magazynu. Zap... czytaj dalej...
Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Najpyszniejsze przekąski na sylwestra, wybrane pod względem liczby przekierowań na przepis docelowy.
Czytaj dalej...