Blue Dragon - warsztaty z samym mistrzem

Blue Dragon - warsztaty z samym mistrzem

Blue Dragon - warsztaty z samym mistrzem

Warsztaty w których ostatnio uczestniczyłam odbyły się pod patronem marki Dragon Blue w dość niezwykłym towarzystwie bo kamer, fleszów  otaczających szefa kuchni marki Dragon Blue Wilsona Chunga. Marka Dragon Blue jest jedna z kilku wprowadzających na polski rynek produkty kuchni azjatyckiej oraz indyjskiej.  Czytaj więcej » czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Bernika - moj kulinarny pamietnik

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Magdalena Teresiak, 26 października 2012 10:04:55

Miło było mi poznać :D Mam nadzieję, że jeszcze nie raz będziemy wspólnie się kształcić. Pozdrawiamkulinarnapiniata

Izaa, 26 października 2012 10:07:01

bardzo fajna i ciekawa relacja ;))

burczymiwbrzuchu, 26 października 2012 11:03:54

Coś mi się zdaje, że było naprawdę fajnie! Wiem, że bym się tam odnalazła, bo kocham azjatyckie smaki :)

Marzena, 26 października 2012 12:42:23

No cóż tylko pozazdrościć;-)

ulcik - www.kuchnianawzgorzu.pl, 26 października 2012 14:35:35

było smakowicie i sympatycznie to fakt !

Bernadeta, 26 października 2012 20:40:54

mi rowniez:)

KLFoodblog, 26 października 2012 21:44:57

Super te warsztaty. Aż człowiek żałuje że na obczyźnie bo chętnie byśmy się przyłączyli...Dziękujemy za wizytę na blogu i serdecznie pozdrawiamy!

Natalia, 27 października 2012 01:02:27

Wspaniałe potrwy, chętnie bym popróbowała :)