Przepis na : śniadanie
Sałatka jarzynowa w nowej odsłonie – jeszcze smaczniejsza i pełna aromatu! Sałatka jarzynowa to klasyka, bez której trudno wyobrazić sobie rodzinne spotkania i świąteczne stoły. Ale czy wiesz, że można ją przygotować w jeszcze smaczniejszy i zdrowszy sposób ? Warzywa gotowane na parze – zachowują więcej smaku, wartości odżywczych i mają idealną konsystencję! Jeszcze bardziej chrupiąca dzięki dodaniu łodygi selera naciowego. Lekka, ale klasyczna – nie zmieniamy tego, co najlepsze, tylko ulepszamy! Składniki (n... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...