
Przepis na : kolacja
Pasztet z wątróbek z pistacjami i pomarańczowym likierem Grand Marnier. Wybitnie puszysty i kremowy. Pełny smaku i aromatu. Świetnie rozprowadza się po pieczywie. Uwielbiam kiedy trafiam na czerwony pieprz. Bardzo lubię jego smak. Jeśli podoba ci się przepis i chcesz mnie wesprzeć, proszę, kliknij w jedną z reklam na stronie. To nic cię nie kosztuje, a dla mnie to ogromna motywacja do dalszego tworzenia treści. Składniki: 400 g kurzych lub z kaczki wątróbek 1 cebula 2 ząbki czosnku 50 ml Grand Marni... czytaj dalej...

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...
Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...
Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...