Kaczka z grzybami i chrupiącymi warzywami

Kaczka z grzybami i chrupiącymi warzywami

Kaczka z grzybami i chrupiącymi warzywami

Aromatyczna uczta inspirowana kuchnią azjatycką! Soczysta kaczka z warzywami i grzybami, delikatny czerwony ryż oraz chrupiący bok choy posypany czarnym sezamem tworzą wyjątkowe połączenie smaków. To idealny balans między intensywnością przypraw a subtelną świeżością składników – danie, które zachwyca zarówno wyglądem, jak i smakiem. SKŁADNIKI: 1 pierś z kaczki 5-6 grzybów shitake ( mogą być pieczarki) kawałek imbiru 2 ząbki czosnku olej olej sezamowy sos sojowy przyprawa chińska pięć smaków bok choy papryka cz... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu AZgotuj!

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.