Gulasz z pieczarkami, bakłażanem i cukinią bez mięsa

Gulasz z pieczarkami, bakłażanem i cukinią bez mięsa

Gulasz z pieczarkami, bakłażanem i cukinią bez mięsa

Przepis na : obiad

Rewelacyjnie rozgrzewające danie z mnóstwem pieczarek i warzyw z wędzoną papryką 300 gram pieczarek bakłażan cukinia pomidory 2 sztuki koncentrat pomidorowy 2-3 łyżeczki sól i pieprz do smaku szklanka wody 2 ząbki czosnku paska łyżeczka wędzonej papryki olej do smażenia cebula średnia 1/2 szklanki białego wytrawnego wina natka pietruszki Bakłażana i cukinię pociąć w dość dużą kostkę ( 2 x 2 cm). Cebulę pociąć w drobną kostkę, czosnek w plasterki. Pieczarki obrać i przekroić na ćwiartki. Rozgrzać patelnię i ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu AZgotuj!

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.