Deser bez poczucia winy (2 składniki)

Deser bez poczucia winy (2 składniki)

Deser bez poczucia winy (2 składniki)

Przepis na : deser

Deser bez poczucia winy. W jego skład wchodzą 2 składniki. Gorzka czekolada i napój migdałowy. Ale można go przygotować z wodą! Pełen magnezu i polifenoli. Zdrowy!!! Dodatek skórki z pomarańczy dodaje mu jesienngo wymiaru. Możesz dodać kryształki soli jeśli lubisz.  Składniki Dwie porcje gorzka czekolada 70% 100 ml wrzącego napoju migdałowego lub wrząca woda skórka z pomarańczy lub mandarynki lub kumkwatu Przygotowanie: Czekoladę połamać, przełożyć do malaksera, wlać wrzący płyn i zmiksować na gładko. ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu AZgotuj!

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.