Bigos z cukinii z boczniakami

Bigos z cukinii z boczniakami

Bigos z cukinii z boczniakami

Przepis na : obiad

  B igos z cukinii z boczniakami z dodatkiem pomidorów i ziół prowansalskich. Cukinię można zetrzeć na tarce i odsączyć wodę. Ale ja wolę cukinię pokrojoną w  wiesze kawałki.  Składniki: 4 cukinie lub jedna duża 250 gram boczniaków 1-2 łyżeczki soli 1 łyżeczka ziół prowansalskich puszka pomidorów lub 3 mięsiste świeże cebula 3 ząbki czosnku natka pietruszki olej do smażenia 1-2 łyżki pieprz mielony do smaku  Przygotowanie: Cukinię obrać i pokroić na małe kawałki. Cebulę obrać i pociąć w ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu AZgotuj!

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.