Papierówki

Papierówki

Dojrzewają, spadają z drzew, tłoczą sie na gałązkach i pod drzewem wylegują na trawie :)Ich czas zielone jabłka zwane potocznie papierówki - po co kombinować z ich przetwarzaniem?Najzdrowiej? Najprościej zjeść je żeby został sam ogonek:) Ale pomyśle czy jednak nie zrobić ryżu z jabłkami?:)  JAGA

Czytaj dalej na blogu Anioły w kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję