Maliny ucierane ze śmietaną i cukrem

Maliny ucierane ze śmietaną i cukrem

Maliny ucierane ze śmietaną i cukrem

Przepis na : deser

A to żeby umilić sobie czas oczekiwania na ochłodzenie:) Składniki:700 - 800 g świeżych malin,2 - 3 łyżki cukru,200 g śmietany 20%.Przygotowanie:Maliny rozgniatamy dosypując cukier. Stopniowo dodajemy śmietane, ciagle mieszajac. Smacznego Lisek:):)źródło: ,,Kuchnia" Przepis bierze udział w durszlakowej akcji kulinarnej: czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Anioły w kuchni

Warto przeczytać

Jak przygotowywać potrawy, by nie tracić cennej witaminy C?

Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.