Mazurek cygański

Mazurek cygański

Mazurek cygański

Wyjątkowy mazurek pieczony na waflu. Delikatny biszkopt i dużo pysznych bakalii. Do tego polewa z białej czekolady i wielkanocne wzorki :-) Taki jest właśnie mazurek cygański. Polecam! Czas przygotowywania:  40 minut Czas pieczenia: 25 minut Ilość porcji:  10-12 kawałków z formy o wymiarach 20/26 cm czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu AniaGotuje.pl

Autor

AniaGotuje.plAniaGotuje.pl

Blog kulinarny - AniaGotuje.pl z przepisami kuchni Polskiej i zagranicznej. Sprawdzone przepisy i wiele porad kulinarnych.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

wafle, czekolada, biszkopt, biała czekolada

Inne przepisy z AniaGotuje.pl

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.