Schab pieczony w piekarniku w naczyniu

Schab pieczony w piekarniku w naczyniu

Schab pieczony w piekarniku w naczyniu

Poznaj pyszny schab pieczony w piekarniku w naczyniu, który świetnie sprawdzi się na świąteczny stół lub na specjalne okazje. Moja pieczeń jest dobrze doprawiona, soczysta i aromatyczna. Potrawa świetnie sprawdzi się na ciepło do obiadu lub na zimno do kanapek, czy też jako przystawka. Czas wykonania: około 20 minut. Czas marynowania: 24 godziny. Temperatura pieczenia: 190 stopni C z grzaniem góra i dół. Czas pieczenia: 60 minut na każde 1 kg mięsa. Kaloryczność: 150 kcal w 100 g. Schab pieczony – sk... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Ania gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję