Kompot z rabarbaru

Kompot z rabarbaru

Kompot z rabarbaru

Pyszny i orzeźwiający kompot z rabarbaru, idealny na pierwsze słoneczne dni. Poznaj dwie metody przygotowania komputu. Uważam, że obie wersje dają tak samo smaczny napój choć jedną z nich jest dużo bardziej czasochłonna. Składniki: Rabarbar jest rośliną odporną na mróz, zatem tym kompotem możemy się cieszyć już w maju. 1 kg rabarbaru ( samych pałek, po odrzuceniu liści i korzenia) 2 litry wody 8 łyżek cukru (wersja uniwersalna, a dla dzieci zalecam dosłodzić) 2 goździki (opcjonalnie) Sposób wykonania Rabarbar ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Ania gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję