Faszerowane jajka pająki na Halloween
Faszerowane jajka pająki na Halloween
Strasznie p rosta i strasznie smaczna do przygotowania przystawka na Halloween. 3 jajka 1 łyżka majonezu 1 płaska łyżeczka musztardy sól kilka czarnych oliwek bez pestek Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy. Jajka przekroić na połowę wyciągnąć żółtka. Żółtka przełożyć do miski i ugnieść widelcem wraz z majonezem, musztardą i solą. Przygotowaną masą z żółtek faszerujemy jajka. Oliwki kroimy na połowę i układamy na środku jajka, pozostałe oliwki kroimy w paseczki i układamy na kształt pająka. ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Andzia Pichci
Warto przeczytać

Halloween najlepsze przepisy!
Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Autor
Andzia Pichci
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
halloween, jajka faszerowane , przystawki
Inne przepisy z Andzia Pichci
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję