Nie na Wielkanocy bez jajek faszerowanych! Wielkanocna babka oraz jajka faszerowane to obowiązkowe pozycje na wielkanocnym stole. Zarówno babka Wielkanocna , jak i faszerowane jajka kojarzą nam się z Wielkanocną, więc warto je przygotować na tegoroczne święta! W tym wpisie skupimy się na jajkach, a mianowicie zaprezentuję Wam przepis na pyszne jajka faszerowane pastą z łososia. Są przepyszne, szybkie i łatwe do zrobienia. A do ich przygotowania potrzeba zaledwie kilku prostych składników. Zapraszam na prz... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Jajka są dosyć bardzo popularnym składnikiem wielu potraw. Wykorzystuje się je przy pieczeniu ciasta, robieniu sosów, placków ziemniaczanych, majonezu, jajecznicy itd
Czytaj dalej...Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.
Czytaj dalej...