Ciasto brzoskwiniowe ze słomką ptysiową

Ciasto brzoskwiniowe ze słomką ptysiową

Ciasto brzoskwiniowe ze słomką ptysiową

Mam dla was orzeźwiające ciasto brzoskwiniowe bez pieczenia na spodzie ze słomki ptysiowej z cynamonem. Zrobiłam taki spód po raz pierwszy i powiem wam, że smakuje to rewelacyjnie. Użyłam słomki ptysiowej z cynamonem Brześć . Składniki: 2 opakowania słomki ptysiowej z cynamonem Brześć po 125 g 500 ml zimnej kremówki 30% 700 ml wrzątku 2 galaretki brzoskwiniowe 1 puszka brzoskwiń 2 galaretki brzoskwiniowe 900 ml wrzątku Przygotowanie: Blaszkę o wymiarach wyłożyć na dnie papierem do pieczenia i równomiernie na całe... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Ala piecze i gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.