Sernik wiedeński.

Sernik wiedeński.

Sernik wiedeński.

  Sernik wiedeński to sernik przygotowany bez spodu, z dużą ilością jajek i z dobrej  jakości twarogu. Jeśli chcecie użyć gotowego, zmielonego już sera to polecam  Wieluń "Mój ulubiony"  Sernik wiedeński można posypać cukrem pudrem, ale ja najbardziej lubię  z polewą czekoladową. Kojarzy mi się z dzieciństwem, kiedy babcia kupowała  taki sernik w naszej ulubionej cukierni. Był przepyszny.   Składniki: 1 kg twarogu tłustego  8 dużych jajek  1 czubata szklanka cukru... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Agusiowe smakołyki

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję