Owoce zapiekane pod koglem moglem
Owoce zapiekane pod koglem moglem
Lubicie kogiel mogiel? Bo ja bardzo ;) miałam ochotę na coś słodkiego i zrobiłam maliny zapiekane pod koglem moglem... pycha :) Składniki: 2 garście malin, 3 żółtka, 7 łyżeczek cukru brzozowego- ksylitolu. Przygotowanie: Maliny myjemy i osuszamy. Mieszamy je z 2 łyżeczkami cukru brzozowego i rozkładamy do dwóch kokilek. Żółtka ucieramy z pozostałym cukrem na puszystą jasną masę. Owoce zalewamy koglem moglem. Pieczemy w 180 stopniach ok. 20 minut. czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Aga w kuchni
Autor
Aga w kuchni
robię to co lubię, czyli gotuję i piekę :)
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
maliny
Inne przepisy z Aga w kuchni
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję