Kaszotto z kaszy pęczak z grzybami Składniki 300 g grzybów (świeże, suszone lub mrożone) 1 cebula 1 bulion grzybowy ½ kostki bulionu warzywnego 600 ml wody 1 szklanka kaszy pęczak (2 torebki) 1 ząbek czosnku sól pieprz 2 łyżki koperku (mrożony lub świeży) 2 łyżki oliwy Przygotowanie Cebulkę pokroić w kostkę i zeszklić na oliwie w garnku i dodać przeciśnięty przez praskę czosnek. Grzyby pokroić w kostkę i dodać do cebuli z czosnkiem – dusić przez 15 minut. W wodzie rozpuścić kostkę grzybową i warzywną. Do... czytaj dalej...
Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Blog kulinarny "4 strony kuchni" - każdy znajdzie coś dla siebie. Przepisy szybkie, proste i smaczne, na każdą porę i okazję.