Tradycyjny tatar wołowy

Tradycyjny tatar wołowy

Tradycyjny tatar wołowy

Przepis na : kolacja

Tatar to takie z dań które pierwsze znika ze stołu podczas imprez okolicznościowych. Czy u Was jest tak samo? Aby tatar był najwyższej jakości warto kupić świeże najwyższej jakości mięso w postaci polędwicy wołowej i dobre dodatki. Przygotowanie : około 25 minut Ilość porcji: 2 Składniki: – 300 g polędwicy wołowej, świeżej, dobrej jakości – sól i pieprz – 3 żółtka – 2 łyżki wody – 1 łyżka oleju – sól, pieprz – 2-3 posiekane ogórki kiszone poleca Ci przepis na ogórki kiszo... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu nietylkopasta.pl

Autor

nietylkopastanietylkopasta

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ogórki, mięso, grzyby, frytki, ogórki kiszone, pierogi, placki, mielone, pierogi przepis, pieczywo, kolacja, karkówka, ciasto na pizze, kasza gryczana, śledź, zupa, pasta, zupa krem, impreza, awokado, pizza , pizza przepis, pasty, marynaty, sledzie w oleju, przystawki, pizza na patelnie, wołowina, placek po węgiersku, placki ziemniaczane

Inne przepisy z nietylkopasta.pl

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.