cukier ten wytrąca się naturalnie z produktów użytych do produkcji deseru. Gdzie można nabyć produkty Koko Yogo? Jeśli jesteście zainteresowani deserami, to warto ich poszukać w sklepach ze zdrową i ekologiczna żywnością. Znajdują się w wielu takich punktach. Dostępne produkty: - Deser Koko Yogo o smaku naturalnym BIO - 160g Skład: woda, wiórki kokosowe BIO 27%, glukoza BIO, skrobia kukurydziana
Di gotujejego typów zaliczamy Shio-ramen , Tonkotsu – ramen, Shōyu-ramen i Miso-ramen. Ja dziś mam dla Was swoją ulubioną wersję! Niesamowicie aromatyczną, sycącą, rozgrzewającą i co najważniejsze – zdrową! Taka zupa jest idealnym pomysłem na chłodne jesienne dni – moją rodzinę zachwyciła! Mam nadzieję, że zachwyci również #Ambition. Polecam! SKŁADNIKI: * schab z kością – 150 g * nóżki
Ostra na SłodkoOryginalne tiramisu wprost uwielbiam, więc gdy tylko nadszedł czas moich urodzin postanowiłam przygotować tort urodzinowy w stylu tiramisu, dodatkiem przełamującym kawowy posmak są maliny - REWELACJA! :) Już
Cooking MonsterPrzyszedł czas na kolejne przetwory! W lodówce miałam sporą dynię od Mamy Dominika, więc postanowiłam zrobić z niej coś oprócz zupy, ciasta czy placków. Tak powstał
Cooking Monsterśrodku nocy - dosłownie ! Nie ma wtedy mowy o wymyślnych śniadaniach. Po pierwsze, za bardzo cenię dodatkowe piętnaście minut snu, po drugie - i tak nie mam apetytu. Zresztą, to podobno niezdrowo objadać się o takiej porze... W końcu jednak doszłam do wniosku, że te śniadania muszę zacząć jeść. Dla własnego dobra. Inaczej w samochodzie skręca mi kiszki, i zaraz
Pożeraczka, czyli raz adobrzeZdrowa naleweczka z dyni. Warto ją sobie zrobić, zwłaszcza jeśli mamy dynię z własnego ogrodu. Składniki : 1 dojrzała dynia wódka czysta 40 % cukier kryształ Sposób wykonania : D ynię umyj, obierz ze skórki, usuń pestki. Miąższ pokrój w kostkę , a najlepiej zetrzyj na tarce o dużych oczkach. Z tartą dynię wsyp do dużego słoja, zalej wódką
Przepisy i porady kulinarnezostały skonsumowane od razu po rozpakowaniu paczki. Sałatka z kuskusem podbiła moje serce, do tego stopnia że zawsze gdy wychodzę na cały dzień to wrzucam puszkę do torebki i zdrową sałatkę mam zawsze przy sobie. Zakochałam się tym produkcie, połączenie lekko słodkiego kuskusu, pysznego tuńczyka i mnóstwa warzyw to strzał w dziesiątkę. Jeśli do tej pory nie znaliście
Gotowanie i blogowanieWegańskie desery kokosowe sprawdzą się jako słodka przekąska, pyszny deser, z powodzeniem zastąpią produkty nabiałowe. Dodatkowo dostarczą zdrowych bakterii probiotycznych! Zapoznajcie się ze smakami i dajcie znać czy już próbowaliście desery od Koko Yogo :) NATURALNY DESER KOKOSOWY woda * wiórki kokosowe (27%) * glukoza * skrobia * substancja zagęszczająca: agar * żywe kultury bakterii Deser kokosowy naturalny ma zbliżony zapach
Zdrowie na języku :Pnasionami chia i wiórkami z pestki awokado. Sałatka z awokado, chia i pieczonej papryki – to prawdziwa bomba witaminowa i odżywcza. Należy do sałatek nie tylko smacznych, ale i bardzo zdrowych. Wszystkie składniki w niej zawarte posiadają same zalety, a ich walory zdrowotne są niezastąpione. Awokado to bardzo smaczny owoc. Idealnie pasuje też do kanapek, past, czy… deserów
mojewypiekiinietylkoniekoniecznie są nowatorskie, ale wykonywane w odpowiednim zestawieniu idealnie spełnią swoje zadanie. Treningi z pewnością spodobają się zarówno osobom początkującym, jak i średnio zaawansowanym. Ostatni rozdział książki poświęcony został zdrowemu odżywianiu. Autor stara się przekonać czytelnika do zmiany nawyków żywieniowych. W tej części „Silnej i sexy” odnajdziemy kilka ciekawych przepisów, wraz ze zdjęciem potrawy oraz uwagą autora. „Silna i sexy(...)kierunku treningów siłowych. Dodatkowym atutem książki są cenne uwagi dotyczące zalet płynących z treningu siłowego, ciała oraz poprawienia wydajności treningów. Idealnym zakończeniem „Silnej i sexy” jest zbiór najważniejszych zasad zdrowego odżywiania połączony z kilkoma prostymi i smacznymi przepisami. Polecam zarówno dla osób początkujących, jak i średnio zaawansowanych
TetiisheriNie jest tajemnicą, że kocham włoską kuchnię, dlatego dziś dzielę się kolejnym przepisem włoskie specjały - pyszne pulpeciki po neapolitańsku choć w mojej wersji, jak zawsze. :) Z
Cooking MonsterDynia jest niekwestionowaną królową jesieni, nie mogło zatem zabraknąć wypieku z jej udziałem. Miał być zwykły placek, a wyszedł torcik, obłędnie pyszny torcik. :) Przy okazji wizyty
Cooking MonsterSłońce jeszcze świeci, ale da się odczuć, że jesień nadchodzi wielkimi krokami. Dla mnie jesień to czas dyni! I dziś zdradzę Wam 2 przepisy na zupy
Cooking MonsterPieczarkowa to zdecydowanie moja ulubiona zupa, ale odkąd zrobiłam ten krem, to nie wiem którą z tych zup kocham bardziej! <3 Pieczarki mogłabym pochłaniać w
Cooking Monster