Odkąd odkryłam te warzywka (będzie już jakieś 2-3 lata) bywają u nas bardzo często. Są niezawodne do zup (nie trzeba kroić włoszczyzny), ale
Smaczne ZdroweBardzo delikatna, wręcz dietetyczna i baaardzo smaczna- zupka marchewkowo-szpinakowa z dodatkiem mleka kokosowego oraz ryżowego. Doprawiona dużą ilością szczypiorku i koperku- po prostu
Smaczne ZdroweOstatnimi czasy troszkę zmieniły nam się gusta kulinarne...- a mianowicie zielone szparagi wyparły u nas te tradycyjne białe. I choć te drugie zjadamy nadal chętnie
Smaczne ZdrowePrawie wszyscy wiemy o zaletach zdrowotnych kaszy jaglanej. Ale myślę,że nie wszyscy wiedzą jak ją gotować, by była sypka i by nie było
Smaczne ZdroweSzykując się do pracy, nie myślę o tym, że zaczynam kolejny upalny dzień. Nie planuję, nie rozmyślam, nie interesuję się popołudniowymi schadzkami. Siedząc w biurze kolejną
W kuchni Karmel-itki