S k ł a d n i k i: (dla 2-3 osób) - 1 puszka czerwonej fasoli - 1 duża garść endywii - 5 ogórków małosolnych - 0
Gocha gotuje!Składniki: 1 opakowanie roszponki (125 g); 1 duży granat; 3 łyżki pokruszonego sera z niebieską pleśnią (u mnie rokpol). Sos do sałatki: 2 łyżki oliwy z
Gospodyni MiejskaSałatka z awokado, mango i quinoa to prawdziwa bomba witaminowa. Prosta, wykwintna, pyszna i bardzo prosta do wykonania, pod warunkiem, że masz pod ręką ugotowaną kaszkę
Gotuj zdrowo!Guten Appetit!Wpis pochodzi z www.mgotuje.pl Sałatka doskonała! Miodowo – musztardowy kurczak podany na sałacie z dodatkiem awokado, pomidorków i chrupiącego boczku. Jednym słowem –
Marta GotujeSałatka z pikantnym serem to znakomita propozycja na śniadanie w pracy, na obiad czy na wczesną kolację. Jest pożywna a ziarenka fajnie chrupią w zębach. Polecam
Moje Małe CzarowanieLato nieubłaganie dobiega końca, a wraz z nim kończy się również sezon na wiele warzyw i owoców. Lada moment lekkie sałatki, surowe produkty czy krótko gotowane
Even Better Food