Wykorzystuję w pełni sezon dyniowy do maksimum i tak dynia pojawia się i w daniach wytrawnych jak i w tych na słodko! Tym razem dynia znalazła
Healthycreations.plSkładniki: 1 kg obranej dyni 0,5 kg obranych jabłek 1 pomarańcza 1 cytryna 0,5 szklanki cukru 1 galaretka pomarańczowa Sposób wykonania: Dynię oraz
Qchnia po prostuPrawdziwe szaleństwo na wegańskim rynku! Firma Tarczyński niedawno wprowadziła na rynek wegańskie kabanosy i to nawet po przystępnej cenie! Nie mogłyśmy przejść obojętnie obok takiej nowości
Candy PandasNajwiększym fanem śledzi w mojej rodzinie jest mój Mąż, dlatego ten rodzaj ryb pojawia się na naszym stole dosyć często. Oczywiście mam już swoje ulubione i
Danka PichciSkładniki: 3 małe czerwone cebule 250 ml octu jabłkowego 3 łyżki miodu 1 ząbek czosnku 1 łyżeczka ziaren czarnego pieprzu 1 łyżeczka soli Sposób wykonania
Qchnia po prostuPrzepis na kimchi od dawna miałam w planie. Kimchi stoi w mojej lodówce już od kilku tygodniu. Zaczyna go ubywać, więc doszłam do wniosku, że nadeszła
codojedzeniaZiemniaczane kieszonki z pysznym farszem z mięsa mielonego oraz warzyw w orientalnym smaku. Czas przygotowania: 50 minut Ilość porcji: 1-3 osób Trudność
karolgotujeCategory: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order now!
Eksplozja smakuPlacki gofrowe – pod taką nazwą funkcjonuje u mnie ten przepis w roboczym zeszycie. Chwilę się zastanawiałam nad inną nazwą dla nich, ale szczerze mówiąc nie
gotować!Kto uwielbia pieczywo to ten przepis jest właśnie dla niego! Jak można wykorzystać melasę z karobu (chleba świętojańskiego) ? Ja ją postanowiłam użyć do upieczenia chleba
Truskawkowa FiestaNie spodziewałam się, że będzie aż tak dobra! Już od dawna chciałam ją zrobić i wreszcie zrobiłam. Szkoda ,że dopiero teraz bo jest pyszna. Zachwyciła moich
Swojskie jedzonkoKuchnia gruzińska i adżarskie chaczapuri Chaczapuri adżarskie to jedno z najpopularniejszych dań kuchni gruzińskiej. Chrupiące kawałeczki pieczywa, maczane w serowo jajecznym sosie… to posiłek idealny
Tajemnice SmakuPaszteciki z pieczarkami uwielbiam równie mocno, jak ich wersję z kapustą i grzybami. Jednak paszteciki wigilijne z pieczarkami robi się trochę szybciej. Wychodzą pyszne, chrupiące na
Kulinarne Przeboje