p { margin-bottom: 0.21cm; } Jak widać na załączonym obrazku, postanowiłam w tym roku z okazji Halloween zmienić wygląd bloga, żeby stworzyć sobie odpowiednio
Przepysznik - BLW i nie tylkoNadszedł Czekoladowy weekend, w tym roku czekałam na niego już od dwóch tygodni, ponieważ w swoich zbiorach miałam bardzo fajny przepis, którym chciałam się z Wami
Przepysznik - BLW i nie tylkoMoja dzisiejsza propozycja jest równie smaczna co zdrowa. Przyznam, że jest to jedno z lepszych crumble jakie jadłam, a crumble obok sernika to moja wielka miłość
Przepysznik - BLW i nie tylkoPo raz kolejny zaklinamy z Tosią wiosnę, wzywamy ją gromkim głosem, serwując sobie na obiad kolejne zielone potrawy. Po makaronie z pietruszkowym pesto, nastał czas szpinaku
Przepysznik - BLW i nie tylkoPożywne śniadanie dla małego dziecka, często to problem i mamy zachodzą w głowę, co by tu zrobić, żeby nie było kolejną odmianą kanapki. U nas w
Przepysznik - BLW i nie tylkoJako zwieńczenie Trylogii pierogowej wrzucam wam dzisiaj przepis na moje ukochane pierogi z dzieciństwa, z farszem serowym na słodko, podawane polane suto śmietaną z cukrem (tak
Przepysznik - BLW i nie tylkoJeżyny tak szybko przemijają że już za nimi tęsknię i nawet fakt że zamroziłam je w tym roku nie umniejsza temu że to już nie ten
Moje Małe CzarowanieZapowiada się kolejny leniwy dzień, pogoda znów nie pozwala na efektywne spędzenie czasu poza domem.. Nie lubię, nie rozumiem i nie chcę takich dni. Niestety
Be Fit Be StrongCo za piękny dzień! I to nie z powodu tej szarugi za oknem, ale dzięki wynikom rekrutacji na Gdańskim Uniwersytecie Medycznym! Oficjalnie mogę pochwalić się Wam
Be Fit Be StrongPrzedstawiam dziś przepis na bardzo przyjemne i łatwe danie kuchni tajskiej. Delikatna polędwiczka wieprzowa w sosie z mleczka kokosowego, masła orzechowego, chilli z fasolką szparagową i
karmelowyChwilkę mnie tutaj nie było ale to nie dlatego, że zapomniałam ale dlatego, że im bliżej "Dnia 0" tym ja mam mniej czasu. No ale nic
Krakowskie smaki AniMięso z kurczaka lubi mocne i agresywne marynaty. Świetnie byłoby, gdyby tak naszykowane przechowywać przed pieczeniem około 24 godzin. Tutaj jest dodatkowo pieczone w marynacie, co
Karo in the KitchenNie wiem czemu jeszcze do tej pory na blogu nie znalazło się czerwone pesto? Przecież jemy je na okrągło, no ale nadrabiam i dziś przepis na
Moje Małe CzarowaniePróbowałam już wielu przepisów na lody ale te wyjątkowo chwyciły mnie za serce (albo żołądek). Wystarczą tylko dwa (opcjonalnie trzy) składniki, nie potrzeba bawić się z
Pyry na Gaz