Pieczarkowa to zdecydowanie moja ulubiona zupa, ale odkąd zrobiłam ten krem, to nie wiem którą z tych zup kocham bardziej! <3 Pieczarki mogłabym pochłaniać w
Cooking MonsterCi, którzy śledzą Cynamonowe na facebooku lub instagramie wiedzą, że kilka dni temu otrzymałam patelnię od firmy E-gustus (jej recenzja pojawi się już wkrótce). Skoro
Cynamonowe szczęścieNa dworze buro i ponuro, więc najwyższy czas aby na naszych stołach pojawiły się rozgrzewające, kolorowe i aromatyczne dania. W mojej jesiennej kuchni królują warzywa! Tym
Kulinarne InspiracjePieczarkowa to zdecydowanie moja ulubiona zupa, ale odkąd zrobiłam ten krem, to nie wiem którą z tych zup kocham bardziej! <3 Pieczarki mogłabym pochłaniać w
Cooking MonsterSłońce jeszcze świeci, ale da się odczuć, że jesień nadchodzi wielkimi krokami. Dla mnie jesień to czas dyni! I dziś zdradzę Wam 2 przepisy na zupy
Cooking Monsterzupa marchewkowa z czerwoną soczewicą Pikantna, rozgrzewająca zupa marchewkowa z soczewicą, jak dla mnie to hit tej zimy , jest naprawdę przepyszna :-) Z pewnością na stałe zagości
Aromatyczne PodróżeZupa grzybowa Składniki: 300-500 g świeżych lub mrożonych grzybów (oczywiście im więcej tym smaczniejsza zupa) 1 drobno posiekana większa cebula skrzydełko z
Aromatyczne PodróżeDziś podzielę się z Wami przepisem na fantastyczny dżem, który w zimowe wieczory przypomni smaki lata, ale będzie też współgrał z zimową atmosferą świąt. :) Gdy nadchodzi
Cooking MonsterKolejne podejście do muffinek z użyciem jagód, choć w tym przepisie świetnie sprawdzą się też orzechy i czekolada. Bez masła i bez cukru, a mega smakowite
Cooking MonsterNie wiem czemu na blogu nie pojawił się jeszcze żaden przepis na muffinki, więc kiedyś musi być ten pierwszy raz... oto są - jogurtowe pyszności z fioletowymi
Cooking MonsterWegański przepis, który w sumie przez przypadek jest wegański, gdyż połączenie tych składników wydało mi się po prostu niezmiernie pyszne i raczej nie miało to nic
Cooking MonsterPrzepis idealny dla wszystkich fanów masła orzechowego, jego kokosowy odpowiednik jest równie pyszny! A zrobiony w domowym zaciszu smakuje jeszcze lepiej. ;) Wraz z Dominikiem jesteśmy ogromnymi
Cooking MonsterTrwa sezon na wiśnie, ostatnio dostałam ich całe wiadro od Babci, więc postanowiłam zrobić kilka słoiczków dżemu, by zatrzymać letnie smaki na dłużej. :) Domowy dżem potrafi
Cooking MonsterNa blogu pojawiło się już sporo pomysłów na wykorzystanie płatków owsianych, które uwielbiam, tym razem ponownie używam ich do zrobienia ciasteczek - bananowych. :) W domu zawsze muszę
Cooking MonsterDziś wpis o szefie kuchni, który jest moim autorytetem w kwestiach kulinarnych i o człowieku, którego temperament i ekspresja sprawia, że jedni go kochają, a drudzy
Cooking Monster