Dzień dobry :-) Dzisiaj już tak na ostatni gwizdek mam dla Was przepis na babkę z ricottą, płatkami migdałów i czekoladą. Babka jest wilgotna, mięciutka, dla mnie
kruche babeczkiWszyscy pieką babki i mazurki a ja poszłam na łatwiznę i zrobiłam paschę daktylowo- orzechową. Niestety nie mam specjalnej foremki na paschę i robiłam ją w
Smaki ArmineProsta i szybka w przygotowaniu, niesamowicie smaczna. Składniki: 6 jajek 1 puszka białej fasoli 1 łyżka majonezu 1 łyżka chrzanu tartego sól, pieprz Przygotowanie: Ugotowane na
R'n'G KitchenDomowa szynka peklowana, gotowana to najlepsza rzecz na świątecznym stole, na świątecznym śniadaniu. Nie kupne wędliny ze sklepu, w których tak naprawdę nie wiemy co jest
Bernika - moj kulinarny pamietnikŚwięta święta tuż za pasem.. brakuje wam może pomysłów na słodkie wypieki, chcielibyście zrobić jakąś nową babkę? Jeśli tak to zapraszam na bananową babkę w
Bernika - moj kulinarny pamietnikJeśli uda się wam kupić szynkę ze skórką, chociaż wiem że jest to trudne niestety, to możecie przygotować pyszną świąteczną szynkę na wielkanocny stół, na obiad
Bernika - moj kulinarny pamietnikPropozycja na zbliżające się święta. Prosta, ale pyszna sałatka, z brokułami, dojrzałym pomidorem i perfekcyjnie ugotowanym jajkiem. Z obłędnym sosem z musztardy francuskiej, miodu, majonezu i
cool and mintyPyszny Tort Jogurtowy z Malinami i Morelami – Zapraszam na pyszny, lekki tort jogurtowy z owocami. Jest bardzo smaczny, na jednym kawałku nie można poprzestać. Jest wilgotny
Mała CukierenkaMazurek w kształcie pisanki, bez pieczenia to moja kolejna propozycja na świąteczne słodkości. Spód jest daktylowy z dodatkiem mielonej mieszanki płatków owsianych, sezamu i ziaren słonecznika
Kuchnia MagdaLenyPolędwica zamarynowana w marynacie musztardowo-majerankowej z dodatkiem czosnku i ugotowana na parze. To pomysł na domową wędlinę lub mięso do obiadu, bo można ją serwować
Kuchnia MagdaLenyJajka faszerowane to jedna z podstawowych pozycji na świątecznym stole. Przepisów na nadzienia do jajek jest sporo, bo tak naprawdę to można faszerować je czym tylko
Kuchnia MagdaLenyMazurek w kształcie pisanki, bez pieczenia to moja kolejna propozycja na świąteczne słodkości. Spód jest daktylowy z dodatkiem mielonej mieszanki płatków owsianych, sezamu i ziaren słonecznika
Kuchnia MagdaLenyPolędwica zamarynowana w marynacie musztardowo-majerankowej z dodatkiem czosnku i ugotowana na parze. To pomysł na domową wędlinę lub mięso do obiadu, bo można ją serwować
Kuchnia MagdaLenyJajka faszerowane to jedna z podstawowych pozycji na świątecznym stole. Przepisów na nadzienia do jajek jest sporo, bo tak naprawdę to można faszerować je czym tylko
Kuchnia MagdaLenyDzisiaj przedstawiam Wam mój sprawdzony przepis na sałatkę jarzynową, zwaną też włoską. Receptura ta jest w naszej rodzinie od bardzo dawna. Co
kuron.com.pl