Mazurek wielkanocny pokryty warstwą kremu na bazie mascarpone i pasty tahini. Udekorowany pestkami granatu i posiekanymi pistacjami. Przed samym podaniem polany płynnym miodem. Spód jest kruchutki
cool and mintyPyszny mazurek o smaku solonego karmelu. Na kruchutkim delikatnym spodzie, z drobno pokrojonymi suszonymi daktylami, cieniutkimi wiórkami czekolady i odrobiną płatków soli. Wszystkie smaki świetnie
cool and mintyKruche ciasteczka z cytrynowym kremem podbiją serca nie tylko najmłodszych łasuchów :) Z okazji zbliżających się Świąt życzę Wam przede wszystkim zdrowia i spokoju ducha. Wesołych
Smakołyki AsiŚwięta za pasem, nie mam czasu stać w kolejkach, bo moje małe dziecko wytrzymuje beze mnie krótko. W związku z tym muszę piec i gotować z
dom-agi.plMamy dla was przepis na pyszną białą kiełbasę pieczoną z kiszoną kapustą i śmietaną. Góralski przysmak, który będzie hitem na waszym świątecznym stole. Przepis na białą
Kulinarna PolskaBabka Bounty W czasie kwarantanny przychodzi mi do głowy wiele pomysłów. Przed ich realizacją długo rozmyślam o recepturze i podaniu przepisu, jednak dzisiejsza babka powstała na
Kuchnia ŁukaszaW tym roku na moim Wielkanocnym stole zagości babka czekoladowa, bo właśnie taką mój trzyletni syn Piotr uwielbia. Polecam ją, bo jest przepyszna. Lekko wilgotna i
Passions hobbies lifeTerrina ze śledzi Śledzie w sosie musztardowym Terrina z łososia Żurek Zakwas na żurek
Passions hobbies lifeJuż jutro zasiądziemy do stołów świątecznych. Mimo ogólnego nastroju rozbicia, dezorientacji jaka towarzyszy Nam w całej tej sytuacji jaka panuje na świecie, postarajmy się
Z Majeczką w kuchni10.04 .2020 Magda Gdy mam ochotę zaserwować na obiad coś wyjątkowego, polędwiczka nadziewana grzybami, pieczona w dojrzewającej szynce świetnie spełnia warunek wyjątkowego dania. Wykonanie takiego pieczystego
Smaczna StronaCategory: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order now!
Eksplozja smakuMazurek to polska tradycja na wielkanocnym stole. Dzisiejszy orzechowy dołączam do blogowej kolekcji mazurkowej, na pewno zadowoli wszystkich wielbicieli wypieków z orzechami. Idealnie kruchy spód wypełnia
Gotuj zdrowo!Guten Appetit!Z okazji świąt Wielkanocnych życzę każdemu radości, spokoju i zdrowia na święta. Niech ten trudny czas w jakim się znaleźliśmy da nam jeszcze więcej wiary i
wesoła kuchniaSkładniki: 500g mąki typ 405 350g cukru 1 cukier waniliowy 200g masła 4 jajka 3/4 szklanki mleka 3 łyżki kakao 1 łyżka proszku do pieczenia 200g
Między kuchnią a pokojemNa naszym wielkanocnym stole co roku pojawia ł a si ę colomba , drożdżowa babka w kszta ł cie go ł ębia , jeden z popularnych
La grande e la piccola cuoca