Ostatnio polubiłam koktajle więc często je robię. składniki: 150 g truskawek 1 banan szklanka kefiru 3 łyżki płatków owsianych pół łyżeczki cynamonu mielonego 1/3 szklanki wody
Moje WyrobyPasta z awokado na ostro to idealny dodatek do chrupiącej tortilli, ale również może być wykorzystana jako pasta do pieczywa. Lista składników i przepis jest poniżej
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!Kanapki z awokado i jajkami to dietetyczna propozycja na szybką, smaczną i zdrową kolację. Awokado znajduje się praktycznie w każdej diecie, ze względu na swoje właściwości
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!składniki które użyłam 25 dag truskawek oczyszczonych 1 szklanka mleka 2 łyżki miodu 2 jabłka obrane i drobno pokrojone 2 szklanki jogurtu wszystkie składniki dajemy do
Moje WyrobySzybka pasta z awokado z całą pewnością może nam zastąpić masło na pieczywie. Awokado jest polecane przed dietetyków jako jeden ze składników każdej diety. Przygotowanie pasty
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!Smoothie bananowo – jabłkowe to propozycja na zdrowy, odżywczy koktajl. Tego typu koktajle są idealne po zimie, bo dostarczają naszemu organizmowi niezbędnych witamin i minerałów. Poniżej
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!Chyba nie ma osoby, która nie lubi frytek. Tym razem przygotujemy domowe frytki, które będą chrupiące z zewnątrz i delikatnie wilgotne i miękkie w środku. Pewnie
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!Tarta zwykle kojarzona jest z kruchym lub francuskim ciastem, kremem i owocami. Coraz częściej występuje również w wytrawnej postaci. Tarta z kozim serem to połączenie klasyki
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!Chili con carne to potrawa wywodząca się z kuchni meksykańskiej. Ostra zupa wpasuje się idealnie w zimowy klimat gdyż nie tylko rozgrzeje nasz organizm do czerwoności
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!Idziemy do kuchni Czy wyrażają Państwo chęć na orientalne smaki? Ta niepowtarzalna mieszanka aromatycznych przypraw stanowiąca między innymi podstawę świetnej bazy nadającej niepowtarzalny smak każdemu serwowanemu
sierotka maRysia w kuchniW dzisiejszych czasach, kiedy konkurencja na rynku rośnie w siłę, coraz trudniej zdobyć potencjalnego klienta. Dosłownie wszystkie produkty czy usługi jakie są do sprzedaży należy głosić
sierotka maRysia w kuchniGrubo mielona mąka , którą uzyskuje się z suszonych korzeni manioku, popularna przede wszystkim w Brazylii, gotowana zazwyczaj na wodzie nazywa się farina . Można ją również smażyć
sierotka maRysia w kuchniBędąc na wakacjach gdzieś w dalekich rejonach naszego globu, mój sąsiad zachwycił się tamtejszą kuchnią. Przysmaki, jakie co dzień serwowano mu na poszczególne posiłki, były dla
sierotka maRysia w kuchniKiedy nadchodzi jesienny i zimowy czas, nie tyle jest on dla nas smutny, co zwyczajnie przechodzi od stanu chłodnego po mroźny. Aura zimowa, choć piękna dla
sierotka maRysia w kuchniJak dla mnie to najlepsze połączenie: maślanka, kremowy delikatny banan i truskawki lub maliny – świeże w sezonie, poza nim mrożone dostępne cały rok. Pożywnie, domowo
Zasmakuj Kuchni