Prosta i bardzo smaczna warstwowa sałatka. Wędzona ryba nadaje jej specyficzny smak. Ja wykorzystałam wędzonego dorsza, ale równie dobrze sprawdzi się tutaj wędzona makrela, albo
Walijskie PichcenieSałatka z tuńczyka jest dobrym pomysłem jak szybko i smacznie zaspokoić głód domowników po powrocie np. z pracy. Zdjęcie sałatki może zbytnio nie zachęcać do jej
Kuchcik gotujeMuszę przyznać, że najbardziej lubię buraczki na ciepło i dlatego najczęściej pojawiają się na naszym stole. Doskonale takie buraczki pasują do smażonych lub pieczonych dań i
UgotujmyTo.pl(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Pomysł na to danie podrzuciła mi jedna z czytelniczek – Magda. Czy jest to stricte sałatka, to ciężko stwierdzić… :) ale bądź co
Kulinarne Przeboje(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Niskokaloryczna sałatka do pracy lub do obiadu – Sałatka ta w 1 porcji (300g) ma zaledwie 176kcal. Stanowi świetny dodatek do obiadu, np
Kulinarne PrzebojeOstatnio lubię w sałatkach zestawienie brokuła i ziemniaka – to już druga wersja takiej sałatki, tym razem z kukurydzą i ogórkiem kiszonym. Składniki (5 porcji): 6 średnich
e-PrzepisyKulinarneDo sałatki wykorzystaliśmy różne gatunki sałaty, trochę warzyw i przygotowany przez nas podsuszany biały ser. Efekt jest zadziwiający. Składniki: -sałaty: lodowa, karbowana, cykoria endywia
Maminek kulinarnyChyba już pisałam, że u nas w domu uwielbiamy wszelkie sałatki, wymyślamy je wspólnie z córką i czasem tak szybko znikają, że nawet nie zdążę zrobić
Kuchnia z widokiem na ogród(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Sałatka z marynowanymi pieczarkami i porem śmiało może zastąpić zwykły obiad. Poza tym idealnie nadaje się do grilla :) Dla osób dbających o linię
Kulinarne PrzebojeTaka sałatka to bomba witaminowa na przedwiośniu. Pijemy czystek [ klik ] i jemy pyszne i zdrowe sałatki a wirusy nas nie zastraszą. Zapraszam i gorąco polecam. Sałatka
Moje Małe CzarowanieStrasznie byłam ciekawa jak smakują bataty. Bardzo mi się podobały dania z nimi, jednak do dziś nie miałam pojęcia jak smakują. A jak nie znam smaku
Blondynka GotujeNormal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband
Qlinarnie i QlinarniePoniżej moja wersja słynnej sałatki wymyślonej przez Oscara Tschirky’ego w Nowym Jorku pod koniec XIX wieku. Składniki: 2 małe jabłka ½ małego selera 2 liście kapusty
Qlinarnie i Qlinarnie