Nowy pomysł. W założeniu będę stosować do smażonego drobiu i ryb. Ponieważ jabłka dodaję do wielu potraw i wiem , że doskonale się sprawdzają jako ,, wzmaczniacz ,,smaku
Buniabaje w kuchniChwalę się! Za fantastyczną cenę udało mi się nabyć tacę do smażenia, pieczenia etc. Jedyne 5 noków. Głupi to ma szczęście. Na pierwszy teflon
bastalenaWpis pochodzi z www.mgotuje.pl Sałatka z mozzarellą, pomidorkami, kurczakiem, rukolą i grzankami to moja propozycja na pyszną kolację, przekąskę lub przystawkę dla
Marta GotujeWpis pochodzi z www.mgotuje.pl Tak jak obiecałam w poprzednim poście, podaję przepis na makaronowe muszle z pysznym nadzieniem z szpinaku i
Marta GotujeByły ogórki, mięso i kimchi. Teraz czas na tofu. Tofu pojawia się w każdej azjatyckiej kuchni. U nas na blogu też często gości. Jak tylko mamy
slodkokwasnaplPost Tortilla z wędzonym kurczakiem i suszonymi pomidorami pojawił się poraz pierwszy w KulinarnePrzeboje.pl .
Kulinarne PrzebojePost Bułeczki / kluski na parze, knedliczki, pampuchy, paruchy, buchty, parowańce, czyli pyzy wielkopolskie pojawił się poraz pierwszy w KulinarnePrzeboje.pl .
Kulinarne PrzebojePost Masło czosnkowe z natką pietruszki pojawił się poraz pierwszy w KulinarnePrzeboje.pl .
Kulinarne PrzebojePost Kanapka a’la Longer KFC pojawił się poraz pierwszy w KulinarnePrzeboje.pl .
Kulinarne PrzebojePost Tortilla z mozzarellą, kurczakiem i suszonymi pomidorami pojawił się poraz pierwszy w KulinarnePrzeboje.pl .
Kulinarne PrzebojePost Ogórkowy dip pojawił się poraz pierwszy w KulinarnePrzeboje.pl .
Kulinarne PrzebojePost Szaszłyki z kurczaka w jogurcie pojawił się poraz pierwszy w KulinarnePrzeboje.pl .
Kulinarne Przeboje„Kimchi – kochaj albo rzuć tego, co to kimchi przyniósł” Świat dzieli się na fanów kimchi i tych, którzy na myśl o jego zapachu
slodkokwasnaplW niedzielę odbyły się warsztaty kuchni koreańskiej organizowane przez nas. Kilka dań, sympatyczna atmosfera i Mistrz Czesio – prawdziwy koreański Koreańczyk. Kuchnia koreańska okazała się dosyć
slodkokwasnaplGotowe ciasto francuskie? Tak czasem używam, nie mam ochoty, ani czasu na składanie, wałkowanie, składanie, wałkowanie i tak cały czas. Ale ciasto do pizzy, to w
Brzuszki Łakomczuszki