Jajka faszerowane już chyba nikogo nie dziwią, ale ich sposób podania jak najbardziej może zadziwić. Tym razem Madzia postanowiła przygotować jajka faszerowane owinięte w grillowane plasterki
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!Zawieruszyło mi się awokado. Zapomniałam o nim po prostu i jak już je odnalazłam, to było bardzo dojrzałe. Skórka momentami prawie czarna. Nie było jednak zepsute
Codzienna kuchnia niecodziennaZapraszam na chińszczyznę, makaron chow mein. Chiński smażony makaron chow mein z kurczakiem i warzywami to szybkie danie typu stir-fry z jednej patelni, a właściwie
codojedzeniaSkładniki: 1/3 szklanki słodkiej śmietanki kremówki 30 lub 36 %; 170 g sera z niebieską pleśnią (u mnie gorgonzola); 115 g serka śmietankowego (u mnie Almette
Gospodyni MiejskaPrzepis na jajka faszerowane z awokado i łososiem to jedna z przystawek przygotowana przez Madzię na minione Święta Wielkanocne. Jednak zarówno awokado, jak i łosoś są
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!Piękna pogoda od kilku dni w Goteborgu i piękne słoneczne kolory w mojej kuchni. Zapraszam na wspaniały obiad! Ryba z groszkiem i kalafiorem…Lubicie ryby
codojedzeniaWitajcie po świętach. Zapewne w lodówce nadal posiadacie smakołyki ze świątecznego stołu. Dzisiaj przedstawiam Wam ziemniaczki z gzikiem. Coś trochę lżejszego a i gzik trochę
Smaki EwyU nas po Świętach cieżko. Ciężka głowa, ciężki brzuch. Z jedzenia teraz raczej kanapki i koktajle. Jeśli u Was tak samo, to mamy na tą okazję
slodkokwasnaplPropozycja na przepyszny dodatek do sałatek i np. do krojonych warzyw - beztłuszczowy winegret. Po świątecznym nadmiarze pokarmów warto przynajmniej na 2 dni pożegnać się z tłuszczem
Gotuj zdrowo!Guten Appetit!Propozycja na przepyszny dodatek do sałatek i np. do krojonych warzyw - beztłuszczowy winegret. Po świątecznym nadmiarze pokarmów warto przynajmniej na 2 dni pożegnać się z tłuszczem
Gotuj zdrowo!Guten Appetit!Zrobiłam to danie i myślę sobie: dobrze wygląda, nieskomplikowane składniki, smaczne jak cholera, znajomi proszą o przepis. Muszę szybko wstawić na bloga. No i problem. Ściana
Cook&LoveDawno na blogu nie było boczku. A jak wiadomo – boczek jest smaczny. Ba, najsmaczniejszy. Dawno też nie używaliśmy wolnowara. A wolnowar i boczek, to połączenie
slodkokwasnaplOdwiedziła nas Olimpia. Bardzo lubimy te wizyty, dostajemy podarki, wystawiamy rachunek za spanie i jeszcze zaganiamy do sprzątania w domu i w studio ;))) A tak poważnie
slodkokwasnaplDzisiejsze danie może wydawać się skomplikowane lub trudne. Nic z tych rzeczy! Jest proste, a najwięcej czasu zajmuje zapiekanie 😊 Bakłażanowe roladki, bo o nich dziś mowa
Codzienna kuchnia niecodzienna