Koreczki z łososiem wędzonym Składniki: Łosoś wędzony w plastrach – 1 opakowanie Ogórek zielony – 1 sztuka Serek kanapkowy ziołowy – 1 opakowanie Grzanki ziołowe – 1 opakowanie Mozarella kulki
Kuchnia Bon AppetitProste bułeczki do szkoły, do pracy, albo na imprezę karnawałową. Możemy dodać do nich takie składniki w farszu jakie lubimy albo mamy w lodówce. 50
wesoła kuchniaZwykliśmy kupować gotowe pesto w sklepach, tymczasem to domowe, wykonane... Artykuł BURACZANE PESTO pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINE3 plasterki szynki parmeńskiej 1 awokado kapusta pekińska 200g papryka 50g dodatki: żurawina kurkuma suszona pokrzywa sos: 1 łyżeczka musztardy sarepskiej 1 łyżeczka miodu 1
Pij soki wyciskaneParówki w cieście francuskim zna chyba każdy. Osobiście najczęściej wybieraną przeze mnie wersją ich przygotowania jest ta, gdzie ciasto francuskie kroimy na paseczki i owijamy parówkę
Smaki Na TalerzuInternet oszalał na punkcie chleba pieczonego w garnku. I słusznie, bo to absolutny hit i chyba nasze największe odkrycie ostatnich miesięcy! Jego fenomen polega na tym
Kuchnia od dwojgaUwielbiam zapach pieczonego chleba w domu. Staram si ę piec chleb jak najczęściej, ale gdy mam niewiele czasu, wtedy sięgam po szybkie przepisy. Właśnie
La grande e la piccola cuocaBagietka czosnkowa jest chyba dostępna w każdym większym sklepie, więc można spytać po co w ogóle wykonywać ją w domu? Odpowiedź jest
KuchniaWeDwoje.plTak jak obiecałam o to kolejny przepis na zdrowe, domowe crunchy. Tym razem postanowiłam zrobić bananowe. Moja pierwsza próba wyszła oczywiście nieudana, no ale
KuchniaWeDwoje.plTen omlet to taki mój mały eksperyment Przede wszystkim chciałam wykorzystać kilka pieczarek, aby ich nie wyrzucać. A nie mając pomysłu co jeszcze mogę
KuchniaWeDwoje.plPasta na kanapki, torty, zapiekanki o intensywnym smaku orzechów. Super smakuje na ciepło o czym mam nadzieję sami się przekonacie Czas wykonania
KuchniaWeDwoje.plBułeczki pszenne faszerowane szynką i serem " class="wp-smiley" style="height: 1em; max-height: 1em;" /> Oczywiście najlepiej smakują od razu po upieczeniu –
KuchniaWeDwoje.plNormal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband
Kuchnia Bon Appetitskładniki: 260 g mąki orkiszowej lub pszennej 120 g masła, schłodzonego 65 -70 g cukru 80 ml mleka 1 jajko 2 płaskie łyżeczki proszku do pieczenia
Domowy Smak JedzeniaLubię domowe desery bardziej niż kupne słodycze, zwłaszcza, jeśli zrobienie ich zajmuje niewiele więcej czasu niż otwarcie paczki ciastek. W tym przepisie najdłuższą czynnością jest powstrzymywanie
Ugotowane pozamiatane