Przepis tak jak kiedyś robiła moja mama. Na kolację był ryż na słodko, pieczony jeszcze w prodiżu (pewnie młodsze osoby nie wiedza nawet co to jest
Apetyt na ZieloneDzisiaj przychodzę do Was z przepysznym przepisem na gofry. Ale jakie gofry! Takie, jak kocham najbardziej, bardzo chrupiące i przepyszne! Pokazałam Wam już przepis na moim
SMYKWKUCHNILawasze albo inaczej chlebek ormiański to bardzo popularny na całym Zakaukaziu chlebek. Jedzą go w Turcji, Gruzji czy Azerbejdżanie. Lawasze to znakomity dodatek do mięs, dipów
Moje Małe CzarowanieZapraszam na pyszne zdrowe bezglutenowe pancakes :) Czytaj więcej »
Ana Mari's worldZapraszam na pyszne zdrowe bezglutenowe pancakes :) Czytaj więcej »
Ana Mari's worldPomysł na ta pastę znalazłam u Olg Smile i spodobał mi się a takiej pasty jeszcze nie robiłam. Jemy dużo awokado czy to w postaci pasty
Moje Małe CzarowaniePrzepis tak jak kiedyś robiła moja mama. Na kolację był ryż na słodko, pieczony jeszcze w prodiżu (pewnie młodsze osoby nie wiedza nawet co to jest
Apetyt na ZieloneWiecie, że jestem wielkim miłośnikiem past na kanapki, jak i fanką jajek. Oj bez jajek żyć bym nie umiała! Dzisiaj mam dla Was bardzo fajną pastę
SMYKWKUCHNIPyszny chlebek,prosty do zrobienia,bardzo długo zachowuje świeżość(myślę,że przez dużą ilość ziaren), nie sypie się i nie kruszy,a najlepsze jest to ,że
Swojskie jedzonkoChałwa, mango, banany i daktyle - tyle dobroci zamknięte w jednej szklance. Jest to zdecydowanie jeden z naszych ulubionych deserów w ostatnim czasie. Prosto, zdrowo i smacznie
Roślinożerni urlopowiczeZostajemy w klimacie Algierii, która jest jednym z największych producentów daktyli na świecie. Nic więc dziwnego w tym, że Algierczycy szukają nowych sposobów na ich wykorzystanie
Roślinożerni urlopowiczeKolejny pyszny chlebuś z chrupiącą skórką. Ostrzegam! Na jednej kromce się nie skończy :) 550 g mąki pszennej typ 500 150 g mąki pszennej razowej typ
Kolorowa kuchnia Elki