sałatki dodaję sok z cytryny, oliwę, doprawiam solą, pieprzem i dokładnie mieszam. Tak przygotowaną sałatkę odstawiam na około 60 minut aby przeszła smakiem. Sałatka z cieciorką i awokado jest gotowa, można podawać. Życzę smacznego. Pozdrawiam Babcia
Uwaga Babcia Gotujemieszamy. Próbujemy, opcjonalnie dodajemy więcej majonezu i doprawiamy (według gustu). Sałatkę przekładamy do misy, wierzch smarujemy cienko majonezem (zapobiega to wysychaniu). Sałatka najlepsza jest następnego dnia, gdy składniki dobrze się „przegryzą”. Smacznego Zapisz
Słodkie okruszkiprażone pestki słonecznika.Skrapiamy sokiem z cytryny oraz ekstra Virgin Olive Oil Spain i doprawiamy solą i pieprzem. Krok 6 Na talerz nakładamy sałatkę kaszę fasolkę i pierś z kurczaka .Podajemy na gorąco, smacznego
Różowa kuchniagodziny. Sałatkę można dowolnie udekorować i podać na stół. Moją dekoracją było starte na tarce żółtko i białko jajka Moja sałatka już zjedzona. Wam też serdecznie ją polecam i życzę SMACZNEGO! Krys D ziękuję za odwiedziny na moim blogu. Będzie mi miło, jeśli zostawisz komentarz
Kuchnia u Krysimałe kawałki i dodajemy do reszty warzyw. Wszystko posypujemy pokruszoną fetą. Oliwę mieszamy z sokiem z cytryny i polewamy powstałym sosem całą sałatkę. Posypujemy świeżo zmielonym pieprzem, Można podawać ją z grzankami. Smacznego
MiksturownikAnanasa obierz ze skóry, wydryluj zdrewniały środek i pokrój na kostkę. Całość wymieszaj dopraw solą i pieprzem, obficie polej oliwą z dodatkiem suszonych pomidorów. Sałatkę przełóż do salaterki bądź mniejszych kokilek. Podawaj lekko schłodzoną. Smacznego! Więcej inspiracji znajdziecie : www.warzywneinspiracje.pl Przepis zgłaszam do akcji
SMYKWKUCHNIkroimy w kostkę, następnie groszek odcedzamy. W misce mieszamy wszystkie składniki oprócz groszku i doprawiamy do smaku. Na półmisku układamy naprzemiennie groszek i porcję sałatki, tak do wyczerpania składników. Dekorujemy według uznania i podajemy, smacznego
Kulinarne Fantazje MarioliBardzo prosty i szybki pomysł na obiad. Dzięki keczupowi mamy smaczny sos do obiadu. Jako dodatek do takiego mięska polecam sałatkę z ogórków, papryki i pomidorów. 1 kg pałek z kurczaka 1 łyżeczka przyprawy do kebabu 1 łyżeczka oregano 1 łyżeczka lubczyku 0,5 łyżeczki przyprawy typu Kucharek 1/4 szklanki pikantnego keczupu Pałki z kurczaka dokładnie myjemy i osuszamy. Wszystkie
VioletoweKucharzeniemiski. Dodajemy koperek, ocet winny, cukier puder, sól, pieprz i oliwę. Mieszamy, próbujemy i jeśli zachodzi potrzeba, jeszcze raz doprawiamy solą i pieprzem. Sałatkę odstawiamy na 20 minut, aby smaki się połączyły. Podajemy. Smacznego
Smak mojego domuUwielbiam białą rzodkiew. Często jem ją „od tak” lub robię z niej surówki, dodaję ją do różnych sałatek, a nawet past. Dziś zapraszam Was na prostą i smaczną surówka z białej rzodkiewki (z majonezem). Spróbujcie. Surówka z białej rzodkiewki (z majonezem) Surówka z białej rzodkiewki (z majonezem) 2016-05-15 22:05:41 Write a review Save Recipe
Słodkie okruszkidrobno. Wszystkie składniki przekładamy do miski, dodajemy majonez i doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Mieszamy dokładnie żeby majonez złączył wszystkie składniki. Możemy tą sałatkę przygotować nawet dzień wcześniej, aby wszystkie smaki się przegryzły. Smacznego
Marder&Marder Manufacturelubimy wyraźniejsze smaki możemy dodać łyżeczkę musztardy. Sałatkę przekładamy do misy, wierzch smarujemy cienko majonezem (zapobiega to wysychaniu) i opcjonalnie posypujemy posikaną natką pietruszki. Sałatka najlepsza jest następnego dnia, gdy składniki dobrze się "przegryzą". Smacznego By Magdalena beta calories 0 fat 0g protein 0g carbs 0g more Słodkie okruszki http://www.slodkieokruszki.pl
Słodkie okruszkimaczania w sosie. To Fit danie jest idealne do chrupania na śniadanie! Można warzywa i sos zapakować aby zabrać do pracy, podobnie jak sałatkę w słoiku. Danie jest lekkie, kolorowe, zdrowe i bardzo smaczne! Wystarczy chudy twaróg (1/2 op.) utrzeć z posiekanymi 3-4 rzodkiewkami i 1-2 łyżkami jogurtu, doprawić odrobiną soli, grubo mielonym pieprzem, a dla podkręcenia smaku
Damsko-męskie spojrzenie na kuchniędużą kostkę. Ogórki kroję w drobniutką kostkę. Do miski przekładam wszystkie składniki sałatki, dodaję majonez i doprawiam. Sałatkę dokładnie mieszam – sałatka jest gotowa. Sałatka z fasolą i ananasem jest gotowa, można podawać. Życzę smacznego. Pozdrawiam Babcia
Uwaga Babcia GotujeSałatkę przygotowałam ze składników które miałam w domu, wyszła bardzo smaczna i sycąca. Przygotowanie zajęło mi zaledwie niecałe pięć minut. Składniki: 1 puszka soczewicy gotowanej na parze Bonduelle 1 puszka tuńczyka w oleju 0,5 słoika suszonych pomidorów w oleju Garść czarnych oliwek Pół pęczka szczypiorku 4 łyżki oleju rzepakowego Sól, pieprz Sok z cytryny Sposób przygotowania: Soczewicę odsączamy
Bajeczna Kuchnia