Składniki: - 1/2 puszki fasoli czerwonej - 1/2 puszki fasoli białej - 200-250 g fasolki szparagowej - 1 cebula - 3 filety z matiasów - 1/2 szklanki jogurtu - 2 łyżki majonezu
magiczna kuchnia KasiPorcja dla jednej osoby. Czytaj więcej »
Kuchenne zapiski EdytyZupa śledziowa.. brzmi nieciekawie, prawda? ... a jednak okazuje się że takie danie jest i może być całkiem smaczne. Ma nietypowy smak, inny od dań śledziowych
Bernika - moj kulinarny pamietnikSkładniki 1/2 kg filetów śledziowych solonych 3 białe cebule 500ml mleka Marynata: 1 łyżka ciemnego sosu sojowego 1-1,5 szklanka czerwonego wytrawnego wina 3
w mojej kuchniSmaczna przekąska na każdą domową imprezę. Składniki na 20 koreczków: 5 niedużych, kwadratowych kromek chleba, najlepiej żytniego 5 filetów śledziowych wiejskich 3-4 ogórki
Ze smakiem i z pasjąskładniki * 1 puszka dowolnej ryby w oleju * 100 g żółtego sera * 2 ogórki konserwowe * 1 średnia cebula * 3 łyżki masła roślinnego lub margaryny do smarowania pieczywa
Mix smakuPyszne delikatny tatar śledziowy to kolejna propozycja z udziałem filetów śledziowych. Szybki do wykonania, niezwykle prosty i smaczny. Można przyrządzić go z dodatkiem octu z białego
Kolizje SmakówPost Leczo rybne a’la Seko pojawił się poraz pierwszy w KulinarnePrzeboje.pl .
Kulinarne Przeboje