Moim zdaniem jest to świetne połączenie kapusty i buraczków!, a zresztą sami zróbcie i skosztujcie:) Składnik: 1/2 kg kapusty kiszonej 2-3 średnie buraczki czerwone 2
Apetyczna babeczkaDużo witamin to jest to, gdy chorujemy bądź jesteśmy przeziębieni. Ale dobrze też wzmocnić się na zaś, szczególnie teraz gdy jesień już nadeszła i słońca brak
Magiczne Życie MartySkładniki (na dwie porcje): dwie nóżki kacze łyżka musztardy łyżka miodu łyżka sosu sojowego łyżka posiekanych orzechów włoskich do marynaty + 2/3 łyżki posiekanych
Mango PapajaW kwestii doboru składników istnieje tu duża dowolność. Ja robię ją często ale za każdym razem wychodzi mi nieco inaczej. Po prostu dodaję do niej to
chwile dla mniePierwszy raz jadłam ją u znajomych. Odrobinkę pozmieniałam, zrobiłam w domu i... goście byli zachwyceni :) Składniki: suszone pomidory awokado mix sałat oliwa z oliwek czosnek
chwile dla mniePrzyrządzam duszoną marchewkę z odrobiną soku z cytryny. Uwielbiam smak słodko kwaśny i właśnie ta marchewka tak smakuje. Marchewka słodko-kwaśna SKŁADNIKI: marchewka - 4 szt mąka
Kuchnia DanusiKonkurs z Kuchnia fusion Penne z kurczakiem SKŁADNIKI: makaron penne- 500 g pierś z kurczaka podwójna - 1 szt serki topione kremowe - 2 opak
Kuchnia DanusiJeśli chodzi o buraka to są moje początki w jego towarzystwie. Oprócz znanej nam wszystkim surówki z buraka, tartego i marynowanego w słoiczku na zimę i
Mango PapajaTa sałatka to wina mojej ciekawości. Widziałam tyle przepisów, że po prostu musiałam spróbować ;) Połączenie zielonego ogórka z ziemniakami i koperkiem to delikatny powiew wiosennej radości
Czerwona PorzeczkaSkładniki: 10 sztuk cebulek marynowanych, 10 sztuk oliwek czarnych i zielonych, 1 papryka, 1 ogórek zielony, 1 pomidor, 1 ser feta, 7 liści sałaty lodowej, Sos
Aga w kuchniSkładniki: 1 kalafior, 1 puszka kukurydzy, 1 łyżka świeżego koperku, 4 łyżki majonezu, sól, pieprz. Przygotowanie: Kalafiora w całości gotujemy w osolonej wodzie. Gotujemy
Aga w kuchniPyszna młoda kapusta zasmażana z pomidorami, boczkiem i koperkiem... idealnie stanowi dodatek do obiadu, można także użyć jej jako farsz do mięs... Składniki: 2 główki
Aga w kuchniPyszna surówka z główki młodej kapusty... jest niezastąpiona przy wiosenno-letnim obiadku ;) Składniki: 1 główka młodej białej kapusty, 2 marchewki, pół pęczka koperku, szczypta kwasku
Aga w kuchniOstatnio w markecie kupiłam sałatę lodową... a właściwie myślałam, że to jest sałata lodowa ;) Nie wiem w sumie jak mogłam pomylić, no ale stało
Aga w kuchniSkładniki: 5 marchewek, 1/2 puszki ananasa, 2 jabłka, kilka kropli soku z cytryny, szczypta cukru. Przygotowanie: Marchewki obieramy i ścieramy na tarce lub
Aga w kuchni