Na szybki obiad polecam kotleciki jajeczne z pyyyyszną sałatą. Takie kotlety możecie podawać na ciepło lub na zimno np. na śniadanie - są sycące i bardzo smaczne
Alutka-GotujeTaką surówkę robię bardzo często - jest bardzo smaczna a składniki są łatwo dostępne. Marchew, jabłko i por to same witaminki - z dodatkiem jogurtu naturalnego doskonale nadają
Alutka-Gotuje2 ładne średnie pietruszki, 1 łyżka miodu spadziowego, 2 łyżki masła, sól Pietruszki dokładnie umyć, odciąć końce. Ugotować al dente w lekko osolonej wodzie. Pietruszki wyjąć
królestwo garówhttps://www.facebook.com/Di.gotuje http://digotuje.blogspot.com Proste i klasyczne połączenie, które idealnie sprawdzi się jako dodatek obiadowy. W wersji solo - również smakuje rewelacyjnie! 1
Di gotujeSzybka i smaczna surówka do obiadu. Ze względu na zawartość soczewicy jest bardziej wartościowa i pożywna. Składniki 1 szkl ugotowanej zielonej soczewicy 1 mała puszka kukurydzy
Fiołkowa Kuchnia MałgorzatySkładniki : kukurydza w puszce gotowany filet z kurczaka cebulki perełkowe marynowane majonez Przygotowanie : Kukurydzę osączyć, mięso po ugotowaniu pokroić w drobną kostkę Cebulki po osączeniu przekroić
Proste PotrawyUwielbiam surówki za ich prostotę przygotowania. Parę zdrowych składników, kilka chwil i już możemy się cieszyć pyszną surówką. Dziś zapraszam Was na przepis na zdrową surówkę
Słodkie okruszkiWiosenna sałatka z roszpunki, awokado i pomarańczy z sosem winegret Ta sałatka powstała w mojej głowie spontanicznie. Doskonale nadaje się do dań mięsnych, albo jako samodzielna
Calzonella.comSałatka z truskawkami i serem pleśniowym to pomysł na szybką przekąskę na zimno. Wbrew pozorom truskawki świetnie współgrają z serem pleśniowym. Sałatkę polecam podawać po schłodzeniu
UgotowaćSałatki z kapusty pekińskiej lubię przegotowywać tuż przed podaniem. Zazwyczaj są one bardzo szybkie i proste, a to cenna ich zaleta. Ta którą dzisiaj proponuję
Kulinarny Świat Konczi i SzpileczkiSałatka z brokułu z kurczakiem to prosty i smaczny sposób na nakarmienie domowników lub gości daniem kompletnym, bogatym w białko, które jednocześnie pełne jest warzyw. Przepis
Trzeci talerzWiosna miesza się z zimą. Dzisiaj zapraszam jednak na wiosenną, w kolorach sałatkę, z granatem. pół główki sałaty lodowej rukola 20 dag sera cheddar (u mnie
Humanistka w kuchniskładniki: 1 czerwona papryka 1/2 puszki zielonego groszku 1/2 puszki kukurydzy 1 pomarańcza 1 jabłko 50 g orzechów włoskich 2 łyżki majonezu sól, pieprz natka pietruszki
Domowy Smak JedzeniaSkładniki: 1 op. makaronu w kształcie ryżu (250g) 1 świeża czerwona papryka 1 mały por 3 jajka 1 op. kukurydzy konserwowej 4-5 łyżek majonezu sól
Prosto i Smacznie z AnetąGRILLOWANA CUKINIA jest świetna bez żadnych dodatków, ale w połączeniu... Artykuł GRILLOWANA CUKINIA Z BAZYLIĄ I MIĘTĄ pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINE