Nasza propozycja na pyszne, dietetyczne danie. Odkryciem okazała się wędzona newella. Jest to produkt niskokaloryczny, otrzymywany z białka jaj. Polecana dla osób z nietolerancją glutenu i
R'n'G KitchenSkładniki: 2 mniejsze pojedyncze piersi z kurczaka ( 300g ), 215g ulubionego sera żółtego, puszka ananasa ( 260g po odsączeniu ), puszka kukurydzy ( 285g po odsączeniu ), 6 ząbków czosnku, 2
W kuchni u MonikiUwielbiam takie śniadania. Delikatny twarożek w połączeniu ze zdrowymi warzywami daje dam wiele energii z rana. Idealnie smakuje z chrupkim pieczywem. 250 g twarogu 4 pomidorki
VioletoweKucharzenieSkładniki: puszka czerwonej fasoli ( 240g po odsączeniu ), 240g czerwonego winogrona, 4 ząbki czosnku, sól, pieprz, 2 czubate łyżki majonezu, 2 czubate łyżki jogurtu naturalnego. Przygotowanie: Fasolkę
W kuchni u MonikiDo nasze, popularnej na blogu surówki z białej rzodkwi dodaliśmy trochę selera i okazało się, że ma zupełnie inny i lepszy smak. Tak powstała nowa
Maminek kulinarnyPolecam sałatę z trochę inna wersją sosu winegret Produkty:
Ugotujmy CośSzybko i prosto W sam raz dla zapracowanych... Pomidory najlepiej malinowe sparzyłam, obrałam ze skórki i pokroiłam w plasterki. Do tego dodałam
potrawyregionalneW końcu nadszedł czas na moją kochaną fasolkę ;-) Istnieje wiele odmian fasolki szparagowej. Najbardziej popularna jest zielona i żółta. Fasolka jest uboga w kalorie (ok. 30
potrawyregionalneTyle witamin na jednym talerzu... i o to chodzi! W końcu pora roku ku temu sprzyja ;-) Surówka ta pasuje do wielu dań - zresztą sami spróbujcie ją
potrawyregionalneZapewne nieraz krojąc pomidora myśleliście,że znów to samo... dodacie cebuli, może ogórka jak zawsze. Podpowiem wam i być może wykorzystacie mój przepis i zapewniam
potrawyregionalnePor jak i większość warzyw przyszedł do nas z Włoch. Większości z nas kojarzy się z włoszczyzną .... To, co najlepsze w porze poza smakiem i aromatem
potrawyregionalneSpaghetti z rukolą to danie szybkie,lekkie i bardzo smaczne. Połączenie tylu składników dało naprawdę bardzo pyszny smak. Polecam je koniecznie;-) Składniki: 5-7 szt.suszonych
potrawyregionalneZdrowa, smaczna i idealna na trawienie surówka. Składniki: 3 pory 20 dag śliwek węgierek 2 łyżki majonezu sól do smaku Wykonanie: Pory oczyścić i pokroić. Śliwki
Tradycyjna KuchniaDoskonały dodatek do potraw z dziczyzny i drobiu. Składniki mała główka czerwonej kapusty (około 750 g) cebula 2 łyżki tłuszczu do smażenia 200 ml czerwonego wina
R'n'G Kitchen