Brokuł to warzywo niepospolite. Co dziwne, lubiane stosunkowo często nawet przez dzieci. Bardzo wdzięczne do przygotowania. Smakuje na surowo, może być gotowany, pieczony. Możemy z niego
Mieszam w Garnkuhttps://www.facebook.com/Di.gotuje http://digotuje.blogspot.com Bardzo lubię czerwoną kapustę, ale o tym już Wam wspominałam ( klik ) . Kapusta połączona z suszonymi śliwkami daje bardzo smakowity efekt. Idealnie
Di gotujeBuraczki Buraczki mogę jeść pod każdą postacią, przyprawione i ugotowane bez przypraw... Robione u mnie dość często i w dużych ilościach Składniki: (duża miska) ok 1
W Moim Magicznym DomuLubię prawdziwą, polską konkretną kuchnię. Szczególnie w sezonie zimowym. Ale czasami mam ochotę na coś lekkiego i przyjemnego dla podniebienia. Wtedy przyrządzam taką właśnie sałatkę. Słonecznik
Pobite gary BarbaryRegularnie przygotowuję sałatki jarzynowe z szynką z gotowanych warzyw, gdyż tego typu sałatki warzywne z majonezem są u nas obowiązkowe nie tylko od święta. Nie dodaję
Damsko-męskie spojrzenie na kuchnięNiezwykle aromatyczna :) Składniki 2 zupki chińskie 30 dkg fileta z kurczaka 4 ogórki kiszone 1/2 pora 1/2 puszki kukurydzy majonez sól, pieprz czubryca czerwona słodka papryka
czarrna od kuchniSzybki sposób na syte śniadanie :) Składniki 1 puszka ciecierzycy 2 pomidory 1 papryka 4 jajka 2 łyżki majonezu 1 łyżeczka musztardy sól, pieprz Sposób przygotowania Jajka
czarrna od kuchnihttps://www.facebook.com/Di.gotuje http://digotuje.blogspot.com Uwielbiam czerwoną kapustę i mogę ją jeść pod każdą postacią. Tą surówkę przyrządzam bardzo często i zawsze jest pyszna. Często używam
Di gotujeorkisz z suszonymi pomidorami Proste i zdrowe składniki, oraz łatwość wykonania to niewątpliwe zalety tej sałatki. Kolejną zaletą jest wyborny smak. A
Miód i pieprzSkładniki: 1/4 małej główki białej kapusty (około 500 g); 2 duże marchewki; Biała część średniego pora; 1 średnia, czerwona papryka; 1 średnia, żółta papryka; 1 średnia
Gospodyni MiejskaZdrowa i smaczna surówka z marchewką, porem i jabłkiem to pyszny dodatek do obiadu. Składniki: 4 średnie marchewki mały por 2 średnie jabłka łyżka majonezu łyżka
e-PrzepisyKulinarneW marcu jak w garncu, prawda stara jak świat. Raz słońce, raz deszcz i śnieg. Ciśnienie skacze w górę i w dół. Frustracja, złość, zmęczenie. Takie
pieprzny smaczekSkładniki: -2 pojedyncze piersi z kurczaka -1 mała kapusta pekińska -1 ogórek zielony -2 małe pomidory -1 jogurt naturalny -3 średnie ząbki czosnku -1 łyżka majonezu
Magia jedzenia.Tradycyjne składniki w dość nietypowym połączeniu. Składniki: 30 dag kiszonej kapusty 3 buraczki ćwikłowe 2 łyżki cukru oliwa Wykonanie: Ugotować buraczki, obrać i zetrzeć na tarce
Tradycyjna KuchniaPor to dość specyficzne warzywo, często niedoceniane i mało popularne, chyba przez wzgląd na swój ostrawy smak. Nie bez kozery por to składnik włoszczyzny. Ja nie
Mieszam w Garnku