sałatki - 53422 przepisów (strona:2827/3562)

Tabbouleh z quinoa 183

Przepisów na tabbouleh –arabskie danie jest wiele, tak jak na polski sernik, uwielbiam ją za lekkość i wspaniały smak, może służyć jako zdrowa przekąska w ciągu

Wanilia i Kardamon
Surówka z kopru włoskiego (fenkułu), kalarepki i zielonego jabłka z koperkiem 197

Koper włoski (fenkuł) jeszcze do niedawna znałam tylko w postaci nasion i parzonych z nich herbatek. Na kupno i spróbowanie bulwy z fenkułu wpływ miała jego

Moja Delicja
Pieczone warzywa z sosem do grilla, obiadu 189

Czasem mamy ochotę na odmianę czy to dania obiadowego czy to grilla. Tak powstał pomysł na te warzywa. Warzywa pieczone z sosem, nie wymagają dużego nakładu

Mieszam w Garnku
Wiosenna sałatka z kaczymi jajami i kiełkami 191

Wiosna nadeszła, piękna pogoda, również na talerzu. Czytaj więcej »

Pasja tworzenia
Surówka z kapusty pekińskiej 321

Nie wiem jak u Was, ale u mnie coś wiosny nie widać :-( zimno, pada... a szkoda... Póki co przywołajmy więc wiosnę na talerzach, np. przy pomocy

Czary - gary w kuchni
MINI SZASZŁYCZKI Z KREWETEK I AWOKADO 206

MINI SZASZŁYCZKI Z KREWETEK I AWOKADO   Prosta i efektowna przekąska, idealna na aperitif.   6 porcji Czas przygotowania: 15 minut   Składniki: 18 dużych różowych

Smaki Francji współczesna kuchnia francuska
TATAR Z ŁOSOSIA I MANGO 218

TATAR Z ŁOSOSIA I MANGO Prosta i zarazem niezwykle wykwintna przystawka, którą oczarujesz swoich gości.   4- 6 porcji Przygotowanie 20 minut Składniki: 600 g wędzonego

Smaki Francji współczesna kuchnia francuska
SURÓWKA Z MARCHEWKI I POMARAŃCZY 195

SURÓWKA Z MARCHEWKI I POMARAŃCZY Dzisiaj zapraszam Was do skosztowania aromatycznej i soczystej surówki, która może stanowić oryginalną przystawkę lub samodzielną przekąskę, na przykład na podwieczorek

Smaki Francji współczesna kuchnia francuska
JAJKA Z FARSZEM Z AWOKADO 223

  JAJKA Z FARSZEM Z AWOKADO Zamiast pisanek proponuję Wam dzisiaj prosty przepis na jajka faszerowane pastą z awokado, które możecie dla odmiany przygotować na wielkanocne

Smaki Francji współczesna kuchnia francuska
Surówka z łodyżek czosnku niedźwiedziego i rzodkiewek 180

Idąc „niedźwiedzim” tropem, po wykorzystaniu do pesto liści czosnku niedźwiedziego , łodyżki kwiatów i liści przerobiłam na surówkę. Do obiadu, ale nie tylko - witaminowa bomba – surówka

mojewypiekiinietylko
Zielona sałatka warstwowa z wędzonym boczkiem 424

Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order now!

Eksplozja smaku
Zapiekane jaja z fetą i pomidorkami 162

Zapiekane jaja w kokilkach z serem feta i pomidorkami koktajlowymi, przyprawione oregano to moja propozycja na niedzielne, leniwe śniadanie. Przypieczone pomidorki z dodatkiem fety, do tego

Moja Delicja
Surówka z cukinią i mieszanką sałat 140

Jak wiadomo surówek nigdy nie jest za dużo. Okres grillowy przed nam a i do obiadu są bardzo istotne. Na dzisiaj proponuję surówkę z cukinią i

Smaki Ewy
Surówka z czerwonej kapusty z jabłkiem i marchewką 191

Zdrowo i bardzo smacznie do wiosennych obiadów i nie tylko. Surówki z czerwonej kapusty są mniej popularne ze względu na jej twardość, ale ostatnio opracowałam nowy

Apetyczna babeczka
Sałatka brokułowa z jajkiem 137

Składniki: 25 dag mrożonego brokuła 1/2 papryki czerwonej 1 pomidor 4 jajka 1 mała cebulka zioła prowansalskie sól pieprz 2 łyżki majonezu 2 łyżki jogurtu naturalnego

Ewusiowe Smaki

Proponowane wyszukiwania