Witam serdecznie Chciałabym zaproponować przepis na pyszną i wyjątkowo prostą sałatkę ziemniaczaną, którą możemy podać samą lub do mięsa, idealnie również nadaje się do podania podczas
Uwaga Babcia GotujeNormal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style
R'n'G KitchenCześć Kolejny tydzień już za nami. Mi minął pod znakiem gotowania. Oprócz przepisów, którymi się już wcześniej z Wami podzieliłam, przygotowałam kilka dań, które pokarzę Wam
blog.moje-pasje.infoUbóstwiam pieczone pomidory, a choć ich przygotowanie zajmuje nieco więcej czasu niż zwyczajne wkrojenie świeżych do sałatki, to smak, jaki nadają daniom wart jest każdej minuty
Even Better FoodNiezwykle prosta do przygotowania surówka z młodej kapusty. Wystarczy posiekać kapustę i marchewkę i delikatnie doprawić. Kapustę posiekać. Nie należy szatkować jej zbyt drobno. Marchewki obrać
BullioPisałam już, że uwielbiam pęczak? W sezonie na bób trafia on zawsze do pęczakowej sałatki. Ważne tylko, żeby nie rozgotować bobu, bo wtedy zamienia się w
Ugotowane pozamiataneCzyli zabierz Makarony Polskie na piknik! :) Ja na piknik zawsze, wszędzie i z reguły bardzo chętnie! Posiłek "na łonie natury" jakoś tak zwykle bardziej mi smakuje
Grunt to przepis!Też tak czasem macie, że zostaje Wam kasza kuskus z obiadu i nie wiecie jak ją wykorzystać? Mam dla Was propozycję na przygotowanie warstwowej sałatki z
Zrób to smacznieLubię sałatki i jak na talerzu jest kolorowo. Lubię też łączyć mięso z owocami więc chętnie dorzucam jakieś do swoich sałatek. Wystarczy kilka liści czegoś zielonego
Smaczna PyzaNormal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE
Kulinarne pyszności MolkiNie ma nic przyjemniejszego jak jedzenie na łonie natury, a wraz z nastaniem lata okazji ku temu na pewno nie zabraknie. Moja propozycja na piknik to
Smaki Francji współczesna kuchnia francuskaTo kolejna surówka sezonowa. Dzisiaj z cukinią i pomidorami. W tym okresie pomidory mają co raz więcej smaku. Ja jednak nadal czekam na swoje własne pachnące
Smaki EwySkładniki: (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i
Kulinarne przemysleniaSKŁADNIKI: sałata rzymska pomidorki koktajlowe pomarańcza mozzarella pestki dyni DRESSING: 1 łyżka octu winnego balsamicznego 1 łyżka miodu 1 łyżka musztardy delikatesowej 1 łyżka soku z
wege i kropka