Nie mogę uwierzyć, że już prawie połowa miesiąca za nami. Grudzień biegnie swoim szaleńczym tempem, Boże Narodzenie coraz bliżej a wraz z tym zaczyna się planowanie
Życie ze smakiemSurówka z kalarepy z dodatkiem koperku Brak pomysłu na surówkę? Surówka z chrupiącej i soczystej kalarepy będzie świetną odmianą, z dodatkiem koperku tworzy pyszny dodatek do
Mój pomysł naWYKONANIE: ŁATWE PRZYBLIŻONY CZAS PRZYGOTOWANIA: 10 MINUT ORIENTACYJNA CENA POTRAWY: 3 ZŁ. ILOŚĆ PORCJI: 3-5 Składniki: 25 dag kapusty kiszonej, mała marchewka, mała cebula, 1/2
JejKuchniaWYKONANIE: ŁATWE PRZYBLIŻONY CZAS PRZYGOTOWANIA: 20 MINUT ORIENTACYJNA CENA POTRAWY: 15 ZŁ. ILOŚĆ PORCJI: 8-10 Składniki: 2 opakowania makaronu z zupek chińskich, większa pierś kurczaka
JejKuchniaHej! Z kiszonych ogórków możemy zrobić nie tylko ogórkową ale i też pyszną surówkę do obiadu. Taka raz dwa trzy. I jest już w misce. Potrzebujemy
Tylko pysznieNormal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style
R'n'G KitchenLubicie brokuły? Ja tak średnio, ale w tym wydaniu bardzo mi smakują. Poza tym brokuły mają szereg dobrych właściwości dla naszego zdrowia. „ Brokuły posiadają wyjątkowe
Oka w rosole czyli KaFka gotujeDo każdego obiadu podajecie surówkę? no miałam na myśli drugie danie? Ja surówki zajadam ciągle, a to do kanapek, same też są pyszne, do obiadu, zawsze
Moje Małe CzarowaniePigwa to owoc, którego nie powinno zabraknąć w naszej diecie w okresie jesienno-zimowym, zawiera bowiem dużo witamin, głównie witaminy B i C oraz minerałów: wapnia
Smaki Francji współczesna kuchnia francuskaSkładniki: 500 g kiszonej czerwonej kapusty 1 słodko winne jabłko 1 granat 2 łyżki oleju 1 mała cebula cukrowa Sposób wykonania: Kapustę kroimy na mniejsze kawałki
Qchnia po prostuJeszcze jedna sałatka z zupek Vifon. Jest bardzo prosta, z niewielu składników, a smakuje wyśmienicie. Wśród wielu przepisów na sałatkę z
Praktyczna plZima to straszny czas, kiedy nie ma świeżych warzyw i owoców. W grudniu są jeszcze granaty, persymona i cytrusy, które chociaż jadą do nas milion kilometrów
GRUBY WAŁEKWYKONANIE: ŁATWE PRZYBLIŻONY CZAS PRZYGOTOWANIA: 10 MINUT ORIENTACYJNA CENA POTRAWY: 5 ZŁ. ILOŚĆ PORCJI: 2 Składniki: dwie większe garście roszponki, duża garść płatków migdałów, 100 g
JejKuchniaNa każdej imprezie na przystawkę doskonale sprawdza się śledzik, z cebulką i ognistym ketchupem zachwyci amatorów pikantnych smaków. Doskonały również na świąteczny czas. Te
Wanilia i Kardamon