Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order now!
Eksplozja smakuWystarczą proste składniki, które posiadasz w swojej kuchni, by zrobić marynowaną cukinię. Zapraszam po smaczny przepis! Artykuł Cukinia a’la scapece (cukinia marynowana) pochodzi z
Pieprzyć z FantazjąProste śniadanie albo przekąska czyli placuszki ze szparagami i serem kozim. Zrobicie je bez miksera, wystarczy łyżka, nóż i patelnia! Jeżeli macie więcej czasu podajcie je
FlymetothespoonSkładniki: Sałata masłowa 1/2 główki Sałata rzymska mini 1 ( można zastąpić 1/2 sałaty masłowej) Papryka czerwona mała kukurydza konserwowa 1/2 puszki Koperek pęczek Majonez płaska
Kulinarne przygodyMaj to zdecydowanie idealny pod kątem kulinarnym miesiąc! Mamy w końcu cudowne szparagi (o tym co z nich zrobić poczytacie tutaj) no i rabarbar! Uznałam, że
FlymetothespoonWiosenna surówka z młodej kapusty z dodatkiem warzyw: rzodkiewki, papryki, ogórka. Pyszna, chrupiąca, lekka ... jako dodatek do obiadu z będzie idealna. Składniki: główka młodej kapusty
Lena GotujeJedliście kiedyś czarny czosnek? To czosnek ekologiczny, długo fermentowany w pełni naturalnie. Jego smak zmienia się całkowicie! Ma słodko – kwaśny posmak i nie wywołuje oddechu odstraszającego
FlymetothespoonDo przygotowania tego śniadania potrzebujesz około 20 minut, z czego 14 możesz poświęcić na picie porannej kawy. Prawda, że brzmi dobrze? Ta prosta fritatta ze szparagami
FlymetothespoonSezon na młodą kapustę trwa w najlepsze. Można ją robić na wiele sposobów, na surowo, w formie zasmażanej, jako bigos czy też delikatnie duszoną. Do dzisiejszego
Do Garów!Składniki: Sałata 150 g ( u mnie rzymska i masłowa. Można użyć mix sałat) Rzodkiewka pęczek 15 sztuk Jajka ugotowane na twardo 5 Kukurydza 1/2 puszki
Kulinarne przygody1kg twardych pomidorowego 150 -200ml oliwy z oliwek 2 cebule u mnie biala i czerwona 2-3 lyzki soku z cytryny do smaku 3
mojej kuchni1kg twardych pomidorowego 150 -200ml oliwy z oliwek 2 cebule u mnie biala i czerwona 2-3 lyzki soku z cytryny do smaku 3
w mojej kuchniJedno z moich ulubionych śniadań to dutch baby na wytrawnie – prosty, zapiekany naleśnik z ulubionymi dodatkami. Tym razem zrobiłam go w wiosennej, zielonej wersji –
FlymetothespoonPrawdziwy polskie obiad bez dodatku warzyw jest dla mnie niekompletny i mdły. Jak pyszne danie nie byłoby, bez surówki czy sałaty nigdy nie będzie mi smakowało
ProstePesto.plSezon na szparagi w pełni! Muszę przyznać, że kocham ten czas i najbardziej kocham nasze polskie zielone szparagi. Białe też są pyszne, ale nieco więcej z
Kulinarne przygody Gatity