przepis: - 2 szklanki komosy ryżowej - garść suszonych pomidorów - sól - 2 łyżki oliwy Całość gotujemy wedle instrukcji na opakowaniu. Udziec z indyka marynujemy w przyprawie sumak i
SMYKWKUCHNISałatka z gruszką, fetą, burakiem i płatkami migdałowymi. Sałatę porwać na mniejsze kawał
BullioPyszna i zdrowa domowa kiszonka z kapusty, buraków, marchewki z ostrą koreańską papryką Gochugaru Pomysł na kiszonkę z kapusty, marchewki i buraczków powstał w mojej głowie
Tajemnice SmakuPyszna i zdrowa domowa kiszonka z kapusty, buraków, marchewki z ostrą koreańską papryką Gochugaru Pomysł na kiszonkę z kapusty, marchewki i buraczków powstał w mojej głowie
Tajemnice SmakuSkładniki 3 ,5kg kapusty czerwonej 1 kg jabłek (u mnie szara reneta) 1/2 kg cebuli 1-2 papryki czerwone sparzone i pokrojone w cienkie paseczki Zalewa
w mojej kuchniSkładniki 3 ,5kg kapusty czerwonej 1 kg jabłek (u mnie szara reneta) 1/2 kg cebuli 1-2 papryki czerwone sparzone i pokrojone w cienkie paseczki Zalewa
mojej kuchniJesień nie rozpieszcza. Zaglądam do spiżarni i próbuję osłodzić ten ponury listopad. A że oprócz ciasteczek też coś trzeba jeść, tym razem do fartuszka wpadła polska
Na moim stoleCoś innego na śniadanie tylko dla fanów papryki! Śniadaniowa papryka faszerowana z jajkiem, szpinakiem, pieczarkami i serem to niecodzienny pomysł na poranny posiłek. Fajnie wygląda, łatwo
FlymetothespoonChyba wszyscy znają i lubią mozzarelle z pomidorami. Ja się przyznam że wole wesje domową czyli bez idealnie pokrojonych kawałków. Zawsze rozrywam mozarelle w rekach i
MohiellaGruszki karmelizowane sprawdzą się zarówno jako dodatek do mięs do obiadu, jak również jako deser. Bardzo proste i szybkie, a efekt jest przepyszny. {"@context":"http:\/\/schema.org
Bardzo Gruby Smok