Jajka proste i szybkie w przygotowaniu. Sprawdzą się zarówno na śniadanie, kolacje czy jako przystawka na Wielkanocnym stole, polecam :) Składniki : - puszka sardynek w oleju
Kulinarne przemysleniaTa makaronowa sałatka z tuńczykiem jest po prostu przepyszna. Miała zostać nam na dwa dni, a zniknęła błyskawicznie w dniu przygotowania. Trudno było jej się oprzeć
Smaki Na TalerzuTajska zupa z dodatkiem czerwonej pasty curry to danie, którym zajadać można się bez końca. Jest to idealna propozycja dla tych, którzy tak jak i ja
MeCooksPrzepis na domowe śledzie w oleju z suszonymi pomidorami i cebulą to pyszna aromatyczna przekąska na wiele okazji. Czas przygotowania: 30 minut Ilość porcji:
karolgotujeShare Pinterest Print Prosta i bardzo smaczna zupa z łososiem, ziemniakami i szpinakiem z dodatkiem marchewki, koperku i zabielana śmietanką. Pożywny posiłek, który robi się błyskawicznie
Oryginalny smakPyszne, smażone krewetki na maśle z dodatkiem czosnku i natki pietruszki. Podlewane białym winem, podawane z bagietką. To szybki i łatwy przepis na przystawkę. Czas przygotowania
karolgotujeTo jest przepyszne danie, które praktycznie samo się robi. Wrzucamy składniki do szybkowaru, włączamy i czekamy na efekt. Ja robiłam je z piersi kurczaka wyciągniętych z
Dorota SmakujeFilet rybny krótko smażony z obu stron podany ze słodko pikantną salsą z mano i fioletowymi ziemniakami. KUREK PIECZONY SKŁADNIKI 2 tuszki kurka czerwonego; 1 dojrzałe
Kuchnia TomkaPorcja filetu z łososia marynowana i pieczona razem z warzywami podany z ciecierzycą na gęsto. ŁOSOŚ Z PIEKARNIKA SKŁADNIKI filet lub dzwonko z łososia o wadze
Kuchnia TomkaDorsz zmielony i doprawiony kminem i świeżymi ziołami a następnie smażony w formie burgerów i podany w sosie pomidorowym. BURGERY RYBNE SKŁADNIKI 900 gramów dorsza lub
Kuchnia TomkaJakość wołowiny O jakości wołowiny świadczą wiek i rasa zwierząt, sposób odżywiania, rozmieszczenie tłuszczu oraz stopień dojrzałości mięsa. Do celów kulinarnych o wiele bardziej nadaje się
Dorota SmakujeDorsz pieczony podany z duszonymi warzywami korzeniowymi i pieczarkami. DORSZ PIECZONY Z WARZYWAMI SKŁADNIKI 400 gramów polędwicy z dorsza; 300 gramów zimowych warzyw korzeniowych (marchewka, pietruszka
Kuchnia TomkaMakaron z dodatkiem smażonych sardynek oraz fenkuła i kaparów. MAKARON Z SARDYNKAMI SKŁADNIKI 200 gramów makaronu penne; kilka świeżych sardynek (w zależności od wielkości i apetytu
Kuchnia TomkaDorsz zmielony z wędzonym łososiem i boczkiem, uformowany w klopsy, po ugotowaniu podawane w sosie koperkowym. PULPETY RYBNE W SOSIE KOPERKOWYM SKŁADNIKI 500 gramów fileta z
Kuchnia Tomka