ptysie - 825 przepisów (strona:47/55)

Donuts z ciasta parzonego w czekoladzie 173

Był już przepis na donutsy w stylu amerykańskim, smażony na oleju, a teraz będzie trochę "odchudzony" przepis. Donuts z ciasta parzonego w czekoladzie :) Czytaj

Ana Mari's world
Donuts z ciasta parzonego w czekoladzie 173

Był już przepis na donutsy w stylu amerykańskim, smażony na oleju, a teraz będzie trochę "odchudzony" przepis. Donuts z ciasta parzonego w czekoladzie :) Czytaj

Ana Mari's world
Naleśniki ze szpinakiem i fetą 273

Naleśniki ze szpinakiem i fetą z dodatkiem suszonych pomidorów to bardzo zdrowa propozycja obiadowa. Połączenie szpinaku z delikatnie słoną fetą i słodkimi suszonymi pomidorami sprawia, że

Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!
Krem z cukinii i pomidorów 190

Krem z cukinii i pomidorów to bardzo aromatyczna i orzeźwiająca zupa idealna na upalne dni. Najlepiej przygotować ją w sezonie kiedy mamy możliwość kupienia świeżych, dojrzałych

Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!
Zielona zupa cukiniowa 195

Wielu osobom wydaje się, że samą zupą nie da rady się najeść. Zainspirowani przepisem na innym blogu w tym wpisie postaram się pokazać Wam jak przygotować

Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!
Sałatka z kurczakiem, ananasem i selerem konserwowym 1173

Sałatka z kurczakiem, ananasem i selerem konserwowym to bardzo szybkie i proste w przygotowaniu danie. Tak naprawdę najwięcej czasu zajmie Wam przygotowanie i podsmażenie kurczaka bo

Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!
Tort bezowy z musem malinowym 377

Madzia w ostatni weekend miała swoje święto z tej właśnie okazji powstał tort bezowy z musem malinowym. Delikatny, chrupiący i rozpływający się w ustach. Mus malinowy

Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!
Ciacho dla Józia 180

Włoskie zeppole to pyszności z parzonego ciasta i smażone w głębokim tłuszczu, ale wersja pieczona też jest popularna. Tę słodycz z wyjątkowym namaszczeniem przygotowuje się na

Pichceniomania
Rodzaje biszkoptów 212

Ciasto biszkoptowe to lekkie, puszyste ciasto idealny fundament do zrobienia pysznego tortu, ciast z galaretką, rolad czy biszkoptów. Robiąc ciasto biszkoptowe musimy pamiętać o jednej ważnej

Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!
Serowe pączki – błyskawiczny przepis 206

Wielkimi krokami zbliża się tłusty czwartek pora zatem przygotować domowe pączki. Jeśli nie macie czasu i siły na wyrabianie ciasta skorzystajcie z przepisu na serowe pączki

Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!
Pasta z awokado i kiełkami 226

Ma być zdrowo i smacznie więc będzie pasta z awokado i kiełkami. Taka pasta to ciekawa odmiana dla codziennych kanapek z szybką czy żółtym serem. Zapewne

Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!
Pieczone warzywa z sosem curry 247

Nie jestem zwolennikiem dań bezmięsnych, jednak raz na jakiś czas można i nawet trzeba zrezygnować z mięsa. Muszę przyznać że pieczone warzywa z sosem curry są

Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!
Pyszny makowiec :) 231

Bez makowca to już nie będą te same święta. Zatem śpieszymy z pomocą i poniżej znajdziecie przepis Basi na pyszny makowiec :) Do świąt jeszcze chwila czasu

Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!
PTYSIE Z KARMELIZOWANYMI BANANAMI, KREMEM Z PALONEJ BIAŁEJ CZEKOLADY, BEZĄ WŁOSKĄ I CHRUPIĄCYMI, FRYTOWANYMI ORZECHAMI 170

Słodkiego nigdy dość! Połączenie karmelu, ciastka, orzechów i czekolady – zawsze idealne! Zainspirowana konkursem „Złocista kuchnia Diamant” na Durszlak.pl stworzyłam przepis na fantastyczne profiterole

Ostra na Słodko
WIENIEC PTYSIOWY Z KREMEM WANILIOWYM, INKĄ I OWOCAMI 238

Lubicie ciasto ptysiowe? Ja bardzo! W sumie to jest to chyba jedno z moich ulubionych ciast ( w przeciwieństwie do ciasta drożdżowego, które chyba w dalszym ciągu

Ostra na Słodko

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję