Hiszpańskie gazpacho jest idealne na upalne dni, tradycjnie przygotowuje się je z pomidorów, papryki i ogórka, ja proponuję Wam oryginalne gazpacho z truskawek, pomidorów i kopru
Smaki Francji współczesna kuchnia francuskaMłode ziemniaki w sosie jogurtowo ziołowym Pyszna sałatka , a w zasadzie po prostu ziemniaczki w genialnym sosie jogurtowo ziołowym z ekstra dawką czosnku . Nie ma nic
Ogrodnik w podróżyPrzepis na ogórki faszerowane . Ogórki faszerowane sałatką jarzynową. Sałatka jarzynowa w ogórkach. Ogórki faszerowane to lekka, szybka i zdrowa przekąska z ogórkiem. Polecam Wam ten sposób
Damsko-męskie spojrzenie na kuchnięIkra z turbota , rarytas trudny do zdobycia. Najłatwiej podczas wakacyjnych wojaży nad morze kupić ją prosto z kutra. Ikra turbota (około 250 g), masło, cebula
królestwo garówSKŁADNIKI 1 kg ziemniaków 200 g boczku 3 cebulki dymki 1-2 ząbki czosnku 1-2 łyżki oliwy extravergine d'oliva 3-4 łyżki
La grande e la piccola cuoca17.07.2019 Doskonałe śniadanie dla dużych i małych. Ładnie wygląda zachęcając do zjedzenia i do tego smaczne i pożywne. Niewiele potrzeba czasu na przygotowanie a zwykłe śniadanie
gotuj ze mnąCześć! Bardzo fajna przekąska nie tylko na spotkania towarzyskie, ale chociażby na ...śniadanie :) Zrobiłam ostatnio takie rollsy dzieciakom na śniadanie i były zachwycone! Składniki: * 1 płat
Pieprzyć z FantazjąDziś chciałam zaproponować Wam sals ę mango, która jest znakomitym dodatkiem do potraw mięsnych i rybnych. Słodki i
La grande e la piccola cuocaWczoraj na blogu pojawił się przepis na wytrawną salsę z mango , która rewelacyjnie podkręca smak każdego dania, zwłaszcza potrawom mięsnym i rybnym np. owocom morza.
La grande e la piccola cuocaOpis Uszka: Uszka to niewielkie, gotowane w wodzie pierogi, które swoim wyglądem przypominają uszka. Zazwyczaj wypełnione są one farszem, np. mięsnym, grzybowym, serowym czy szpinakowym. Farsz
FoodMagazine.pl - Przepisy kulinarneZawsze staram się mieć w lodówce ciasto francuskie na wypadek niespodziewanych gości. Przygotowanie polędwiczek w cieście francuskim zajmuje nam kilkanaście minut, a zachwyt gości 100% 1
Kulinarne pyszności MolkiJest lipiec. Jest sezon na cukinię. Na naszej działce rośnie ona w ilościach hurtowych więc gości non stop w naszej kuchni w przeróżnych odsłonach. Jeśli szukacie
Ola la LCHFSą takie potrawy, które zawsze znikają ze stołu jako pierwsze. W mojej rodzinie takim hitem jest sałatka ziemniaczana z ugotowanymi na twardo jajami, kiszonym ogórkiem i
Poezja smakuDawno nie było to są. Jajka faszerowane szynką z dodatkiem sosu majonezowo-musztardowego udekorowane papryką i koperkiem. Przekąska, której dawno nie było, zniknęła pierwsza z imprezowego
Zasmakuj KuchniSkładniki: 200 g makaronu farfalle 200 g kabanosów 1 puszka groszku 1/2 pora 3-4 kawałki papryko konserwowej 2 ogórki konserwowe 2 łyżki majonezu sól, pieprz
czarrna od kuchni