Po niemałej przerwie wracam z kolejnymi przepisami, stęskniliście się?:) Przyszła wiosna, niezależnie od tego co widzicie za oknem, na straganach można dostać już dużo więcej młodych
Czerwona PorzeczkaNaszła mnie ochota na galaretkę z kurczaka , ale na taką lekką i nie tłustą , i dziś proponuję galaretkę z piersi kurczaka z
Mój SmakOkej, mam dla Was coś co nazywa się przepis petarda! Po zbyt długiej przerwie, jak na moje uzależnienie od blogowania, gotowania i robienia zdjęć..
Mango PapajaOMLET ZE SZPARAGAMI, PSTRĄGIEM I MOZZARELLĄ! Przepyszny pomysł na śniadanie bądź lunch. Uwielbiam omlety, uwielbiam szparagi! Przepyszne danie, które trzeba koniecznie zjeść o tej porze roku
SMYKWKUCHNISkładniki na 2 porcje: 1 szklanka wody 1 szklanka malin (u mnie mrożone) 1 gruszka kilka kropli ekstraktu waniliowego 2 łyżki siemienia lnianego Gruszkę obrać ze
Moja Galeria SmakuBogaty w antyoksydanty (borówki!) - odżywia i odchudza (ananas!) - pyszny koktajl dzisiaj dla Was - polecam na drugie śniadanie :) SKŁADNIKI (na 2 porcje - 1 porcja 190
Moje Kuchenne RewelacjeSos do spaghetti nie musi zawierać w sobie mięsa – bardzo ciekawą alternatywą będzie sos warzywny. Przyrządziłam go z batatów, marchewki oraz cukinii – a więc
Via GustoSkładniki na 1 porcję: 1 szklanka wody kokosowej 4 łyżki płatków owsianych 50 g mrożonych jagód 1 łyżeczka syropu klonowego 1 łyżka płatków migdałowych Płatki owsiane
Moja Galeria SmakuTym razem coś dla miłośników orientalnej kuchni. Jak zawsze prosty i szybki w przygotowaniu przepis, który z banalnego kurczaka stworzy bardzo apetyczne i wykwintne danie. Delikatne
Ola la LCHFKolejna wegetariańska propozycja na szybki i rodzinny obiad tym razem zapiekana pod kartofelkiem. Składniki: - 1 duża cukinia - 1 duża marchew - 1 puszka kukurydzy - 1 puszka
upichconaA dziś zapraszam na bardzo smaczne jedzonko dla tych co dbają o linię , ale nie tylko . Ja
Mój SmakSkładniki: - 2 równe, średnie cukinie - 350 g mięsa mielonego z łopatki - duża cebula - 4 ząbki czosnku - 1/2 pęczka natki pietruszki - łyżka sosu worcester - dwie łyżeczki musztardy
Cook&LoveDziś proponuję pastę do kanapek lub dip do warzyw, smakuje wybornie i tak i tak. Pasty robię często i są to najróżniejsze kombinacje. Dziś było szybko
Moje Małe CzarowanieObiad w wersji light, dla miłośników zdrowej diety :) Składniki: ½ kg fileta z indyka 1 por sól i pieprz do smaku masło kokosowe (lub zwykłe) do
Tradycyjna KuchniaZupę szpinakową przygotowywałam po raz pierwszy, ale na pewno nie po raz ostatni. Z rezerwą podchodziłam do znalezionego w gazecie przepisu. Kocham szpinak, ale dotychczas jadłam
Pobite gary Barbary