Jeżeli szukacie pomysłu na rodzinny smaczny obiad zapraszam Was na duszony schab wieprzowy z dodatkiem zielonej fasolki. Jestem pewna, że zasmakuje Wam to proste połączenie
Sajkofanka smakuCzerwone ziemniaczki prosto z pieca - 1,5 kg czerwonych ziemniaków - duża cebula - garść kaparów z zalewy - 100 ml oliwy lub oleju ZIOŁA: - suszony czosnek
Sajkofanka smakuWracając do domu przez osiedlowy ryneczek trafiłam na ostatnie opakowanie marokańskich truskawek. Tak, wiem, że ich smak ni jak ma się do naszych, jednak zapach
Sajkofanka smakuPierwsze danie z kolorowej paczki om nom nom - skusiłam się na fioletową z makaronem spaghetti i zadziałałam jak należy - fusion - kolorowo i smacznie :) Spaghetti ze szpinakiem
Sajkofanka smakuMakaron w kształcie skośnej rurki, czyli penne, jest jednym z moich ulubionych. Nie tylko do środka dostaje się sos, ale także obtacza każdą rurkę oddzielnie
Sajkofanka smakuStolik w kropki - Dziękuję za nominację do Liebster Blog Award:) Niezwykle przyjemne to uczucie, gdy ktoś inny, kto tak jak Wy pisze bloga, potrafi dostrzec w
Sajkofanka smakuNa weekend zima postanowiła powrócić... Na szczęście przyroda mimo psikusów pogodowych budzi się pięknie do życia :) Z niedzielnego spacerku przyniosłam pierwsze wiosenne kwiatki, którymi pięknie przyozdobiłam
Sajkofanka smakuŚniadanie to najważniejszy posiłek w ciągu dnia - przynajmniej dla mnie. Dziś bardzo lekka wersja - serek wiejski z granulowanym błonnikiem o smaku jabłkowym, sezamem i pszczelim
Sajkofanka smaku- Normal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband
Sajkofanka smakuPrzyszła wiosna i od razu pojawiła się w mojej kuchni! Fiołki przyniosłam ze spaceru po lesie - czyż nie wyglądają wspaniale? Nie ukrywam, iż nieco się
Sajkofanka smakuUwiódł mnie ostatnio kozi ser... Z dodatkiem zieleniny i kaszy jaglanej tworzy zacną kompozycję, która smakuje i syci na dłużej ;) Zapraszam na moją sałatkę, która
Sajkofanka smakuJajo w koszulce. Idealnie przygotowane powinno mieć płynne żółtko, a białko powinno być ścięte i stanowić otoczkę dla żółtka. Przygotowanie nie jest trudne, wymaga od
Sajkofanka smakuDziś o tym jak na facebook'u kliknęłam "Lubię to" i wygrałam dwuosobowe zaproszenia na wiosenne menu w restauracji Staromiejskiej w Olsztynie... Mieszkam w Olsztynie
Sajkofanka smakuRzadko zdarzają się takie okazje, by zjeść świeżą rybę, wyłowioną prosto z morza. Dzięki uprzejmości mojego kolegi Rafał otrzymałam takie oto dwie dorodne sztuki:
Sajkofanka smakuNormal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband
Sajkofanka smaku